Jennie är en inspirerande kvinna som man blir glad av att få ha träffat. Med varm och trygg röst och ibland en hel del humor guidar hon dig igenom Yoga Nidrans spännande värld på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt.

En kurs jag rekommenderar alla som vill stanna upp och ta sig lite tid för att möta sig själv.

– Ebba

19-21 november 2021

YOGA NIDRA

Boka tidigt-pris 4900 kr t.o.m. 31 oktober 2021!

“Wow! Den bästa kursen jag någonsin har gått!!!
Jennie har så mycket kunskap som hon delar med sig och hon gör det med värme och humor och på ett pedagogiskt sätt. Jag älskade kombinationen av vetenskap och yogafilosofi och att kursen var så “hands on”: jag känner mig redo och pepp på att undervisa i Yoga Nidra!”
– Linda

Click here to see the dates for our online courses in English.

Varmt välkommen till en interaktiv Yoga Nidra-kurs på svenska! Kursen ges via Zoom och det finns gott om tid för att ställa frågor, och du kommer att få stöd och pepp från lärarna både före, under och efter utbildningen.
Huvudlärare är Jennie Wadsten. 
I priset ingår en inspirerande workshop med Josefin Wikström och ljuvliga nidra-sessioner med Johanna Alvin. 
Begränsat antal platser: max 28.

Kursen ger dig:

Plats

Online – var du vill! Vi har deltagare från hela världen och de har suttit i trädgårdar, parker, sommarstugor, i vardagsrummet, på bryggor… det enda som krävs är en internetuppkoppling. 

Om du även vill ses IRL – in real life – så kommer vi att ha frivilliga träffar i Stockholm, Göteborg och London, med start våren 2022, då vi ses och yogar tillsammans och du får möjlighet att ställa fler frågor och få personlig feedback. Pris: valfri donation. 

Vem kan delta?

Alla är varmt välkomna. Du kan välja att gå utbildningen antingen som yogalärare eller
helt för din egen skull.

1) Yogalärare:
Vi rekommenderar att du har gått en 200-timmarsutbildning (valfri inriktning) – men det är inte obligatoriskt. Meddela oss om du inte har gått det så går vi tillsammans igenom vad du har för andra erfarenheter och hur vi kan stötta dig på bästa sätt. 

Syftet är att ge dig fler verktyg, för att kunna erbjuda fler klasser, nå ut till fler deltagare och för att skapa variation i klasserna som du redan har: lägg tex in en Yoga Nidra istället för en Savasana efter en klass i yinyoga, eller dynamisk yoga. Det fiffiga med Yoga Nidra är att deltagarna inte behöver byta om, så det fungerar även utmärkt att erbjuda gentemot företag: 30 minuters lunch-nidra är ett bra koncept och vi hjälper dig gärna med att skapa ett upplägg. 

Utbildningen har ett grundupplägg på 30 timmar, och utöver detta har vi 10 timmar av valfritt innehåll (allt enligt Yoga Alliances kriterier) som kan lägga till efter utbildningen om du vill utforska Yoga Nidra ytterligare. De extra timmarna görs i form av en extra hemläxa, med stöd från oss. 

2) För din egen skull
Du kan också gå utbildningen om du inte är yogalärare och helt enkelt bara vill lära dig mer om Yoga Nidra: hur det fungerar och hur du kan använda det i vardagen. Då hoppar du över hemläxan och undervisningsövningarna, och du får inget diplom.
Om du senare skulle ångra dig och VILL få ett diplom så kan du enkelt komplettera dessa moment tillsammans med en annan grupp. Att gå om utbildningen är gratis; vi tar bara ut 500 kr + moms i administrationsavgift!

Lärare

 • Huvudlärare är Jennie Wadsten, svensk men bosatt i Indien. Hon har snart 20 års erfarenhet av att utbilda inom yoga och kommer att guida dig genom utbildningen med värme, omtänksamhet och humor. Jennie finns även tillgänglig innan och efter utbildningen, så om frågor dyker upp tex när du har klasser framöver så hjälper hon dig gärna per mejl. 
  Läs mer om Jennie här. 
 • Josefin Wikström kommer att två föreläsningar (2 + 2 timmar) med inriktning Yoga Nidra och nervsystemet och hon kommer även att prata om yoga & psykisk ohälsa: kunskap som du har nytta av även i andra yogasammanhang, tex: vad gör man om en elev får panikångest under en klass? 
  Läs mer om Josefin här. 
 • Johanna Alvin kommer att guida en ljuvlig Yoga Nidra-klass. Läs mer om Johanna här. 

Kursinnehåll

Datum

Fredag 19 – söndag 21 november 2021

Tid

9.00 – 17.30 (svensk tid) 
…inklusive många raster och Yoga Nidra-klasser, så vi kommer inte att sitta vid en skärm hela dagarna. 🙂  

Pris

Boka-tidigt-pris: 4900 kr inkl moms 25 %. 
(Ordinarie pris 5900 kr)
Erbjudandet gäller t.o.m. 30 september 2021.

Möjlighet till delbetalning finns:
1) Deposition 1900 kr för att säkra din plats.
2) Resterande belopp betalas innan kursstart.
Meddela oss om du behöver mer tid så löser vi det. 

Kursmaterial

Kursmanual 
Du kommer att få en Yoga Nidra-manual (94 sidor) som en pdf. Vi mejlar den till dig två dagar innan kursstart. 
Om du föredrar en manual i pappersformat, så går det att köpa till självkostnadspris:
Klicka här för mer info
Obs: Kursmanualen är upphovsrättsskyddad och får inte kopieras eller delas. 

Hemläxa
Du kommer att få i uppgift att utöva Yoga Nidra 4 – 5 gånger innan kursstart och skriva ner dina reflektioner. Syftet är att komma igång med att utöva Nidra hemma – inte att prestera något. Vi får ofta feedbacken “världens bästa läxa!” 🙂 

Exam
Nej: det blir inga test, varken skriftliga eller muntliga. Utbildningen är pedagogiskt upplagd med en kombination av teori och övningar och syftet är att du både ska få kunskap och inspiration. 

Anmälan och mer information

 1. Fyll i anmälningsformuläret.
 2. Vi återkommer med en faktura för depositionen, 1900 kr.
 3. Resterande belopp betalas innan kurstart.  Meddela oss om du önskar förfallodatum 31 december 2021 istället så ordnar vi det. (Kursdiplomet skickas ut när full betalning har kommit oss tillhanda.) 
 4. Efter kursens slutförande får du ett diplom i pdf-format, 30 timmar (RYS 300, Yoga Shala & Yoga Treat). Kursen ger även Continuing Education-timmar hos Yoga Alliance (USA) och Yoga Alliance Professionals (UK).
 5. Därefter kan du om du vill även göra den extra hemläxan på 10 timmar varvid du får ett till diplom på ytterligare 10 timmar. 

Depositionen är inte återbetalningsbar, men vi vet att det ibland sker oförutsedda händelser och om du avbokar senast en månad innan kursstart kan du flytta depositionen till en annan kurs, utbildning eller workshop – så du förlorar inte dina pengar! Mer info: Terms and conditions >>>

Hör av dig om du har några funderingar: info@yogaleela.se 

Med värme, 

Jennie, Melanie, Josefin & Johanna