Yoga Nidra-utbildningar på svenska

YOGA NIDRA-UTBILDNINGAR

Med Jennie Wadsten Sharma, Johanna Alvin & Josefin Wikström

Vill du lära dig mer om Yoga Nidra? Vi erbjuder kurser och lärarutbildningar i Yoga Nidra, online och på yogastudios. 
Botanisera runt bland länkarna här nedanför och kontakta oss om du klurar över något så hjälper vi gärna till.

Vi i lärarteamet har i genomsnitt 20 – 25 års erfarenhet av att jobba heltid med yoga. Genom åren har vi samlat på oss mängder med kunskap och erfarenheter som vi har sammanställt i kurserna och vi ser fram emot att få dela det med dig.    (Hittills har över 1700 deltagare från hela världen gått vår Yoga Nidra-utbildning – så du är i trygga händer.)

Alla våra utbildningar och workshops är godkända av Yoga Alliance och ger dig ett diplom (Yoga Nidra Teacher) som du kan använda både i Sverige och internationellt. 

Grundutbildning i Yoga Nidra (steg 1)

Vem kan delta?

Alla är varmt välkomna. Du kan välja att gå utbildningen antingen med syfte att bli certifierad yoga nidra-lärare – eller helt för din egen skull.
Vi får gång på gång så underbar feedback efter kursen:
“Jag känner mig så utvilad: som om jag har varit på ett retreat!” och många deltagare kommer tillbaka år efter år och repeterar kursen “bara för att få vila, träffa lärarna igen och få mer inspiration”. Så fint!


1) Syfte: att bli certifierad yoga nidra-lärare 

Är du yogalärare och vill ha klasser i yoga nidra? Eller är du tex samtalsterapeut och vill använda yoga nidra som en kompletterande metod? Då är det här en perfekt utbildning för dig! 

Vi rekommenderar att du har gått en 200-timmarsutbildning i yoga (valfri inriktning) – men det är inte obligatoriskt. Meddela oss gärna vid anmälan, så går vi tillsammans igenom vad du har för erfarenheter och kunskaper inom andra områden än yoga, så att vi kan anpassa innehållet utifrån dina behov, på bästa sätt.

Syftet med utbildningen är att ge dig fler verktyg: för att kunna erbjuda fler klasser, nå ut till fler deltagare och för att skapa variation i klasserna som du redan har: lägg tex in en yoga nidra istället för shavasana efter en klass i yinyoga, eller dynamisk yoga, eller att använda yoga nidra i kombination med tex samtalsterapi eller coaching. Det fiffiga med yoga nidra är att deltagarna inte behöver byta om, så det fungerar även utmärkt att erbjuda på tex företag! 30 minuters lunch-nidra-klasser är ett populärt koncept och vi hjälper dig gärna med att skapa ett upplägg. 

Utbildningen har ett grundupplägg på 30 timmar, och utöver detta har vi 10 timmar av valfritt innehåll (allt enligt Yoga Alliances kriterier) som du kan lägga till efter utbildningen om du vill utforska yoga nidra ytterligare. De extra timmarna görs i form av självstudier på egen hand och i egen takt, med stöd från oss. 


2) Syfte: för din egen skull

Du kan också gå utbildningen om du helt enkelt bara vill lära dig mer om Yoga Nidra: hur det fungerar och hur du kan använda det i vardagen. Då hoppar du över hemläxan och undervisningsövningarna, och det innebär att du inte får något diplom – men om om du senare skulle ångra dig och VILL få ett diplom så kan du enkelt komplettera dessa moment.  Att repetera hela utbildningen eller ta igen valfria moment är nästan gratis; vi tar bara ut 650 kr inkl moms i administrationsavgift!

Kursinnehåll grundutbildning i Yoga Nidra

Lärare

Jennie Wadsten Sharma
www.yogaleela.se
Johanna Alvin
www.johannaalvin.com
Josefin Wikström
www.traumaanpassadyoga.com 

“Jag har gått kursen i yoga nidra och rekommenderar den både för nybörjare och dig med erfarenhet inom yoga. Pedagogiska utbildare, hög kvalitet på innehåll och uppdaterade inom relevant forskning!”
– Martina

 “Jag kände mig trygg från första mejlkontakt, utbildningen känns väldigt aktuell, kunskapen viktig och jag blev peppad att börja ge Yoga Nidra. Kunskapen om Yoga Nidra känns viktig speciellt i dagens samhälle.”
– Mikaela

Utbildningar och workshops på svenska

För priser och mer info, klicka på datumen nedan: 

YOGA NIDRA GRUNDUTBILDNING

Vi erbjuder även fördjupningskurser och workshops

Yoga Nidra steg 2

Författa Yoga Nidra-manus

Fler workshops

– Yoga nidra & psykisk ohälsa

  • – Yoga nidra & självmedkänsla

  • – Yoga nidra & klimakteriet

  • – Yoga nidra & Yin yoga

  • – Yoga nidra & känslor 

  • – Yoga nidra & hjärnan

Kurs: Yoga Nidra för barn & unga

YOGA NIDRA COURSES IN ENGLISH

Online – London – Derby – Ibiza.

Click here for more info:

Yoga Nidra certification badge
yoga alliance
yoga Jennie Wadsten

Fler tips!

Vill du få rabatter och inspiration?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och följ oss på sociala medier.