YOGA RETREAT
Johanna Alvin, Malin Mendel
& Jennie Wadsten Sharma

FULLBOKAT

YOGAHELG PÅ LILLA BRATTÖN

23 - 25 augusti 2024

En sommarhelg på en ö med yoga, återhämtning, god mat, hav och natur – visst låter det underbart! Ett par dagar av att få landa i kropp och själ och ladda batterierna både på egen hand och tillsammans. Johanna Alvin, Malin Mendel och Jennie Wadsten Sharma välkomnar dig till en helg med mycket värme och gemenskap.

Vi tar båten till Lilla Brattön och spenderar dagarna i naturen, på solterrassen och i båthuset. Jennie och Johanna guidar yogaklasser, både fysiska som vilsamma och givetvis återhämtande yoga nidra. På lördagen kommer Malin och tar oss med på en smakupplevelse i det indiska köket i en matlagningskurs. Vi vandrar i naturen och njuter av salta bad. 

Stugorna på Lilla Brattön är nyrenoverade och restaurangen serverar oss lokala råvaror. Det finns flera boendealternativ att välja mellan. Du tar dig enkelt till Tjörn med kollektivtrafik eller bil.

Förkunskaper

Kom som du är, det finns alternativ och du anpassar efter egna behov och förutsättningar. Är du osäker, kontakta oss gärna.

 

Vägbeskrivning 

Du tar dig enkelt till Tjörn med kollektivtrafik eller bil. Därefter tar vi båten tillsammans till Lilla Brattön. Mer info: 

Program

(Allt är frivilligt – så om du hellre vill ta sovmorgon tex så går det också bra!) 

Fredag

12.00 Samling + lunch

14.00 Promenad & reflektion

15.30-17.00 Yoga, yinyoga & yoga nidra

18.30 2-rätters middag

 

Lördag 

Från 7.00 kaffe och te + smoothie

7.45-9.15 Fysisk morgonyoga med avslutande avslappning

9.20 Frukost

Egen tid

12.45 Lunch

14.00-15.15 Workshop ”Släpp på spänningar” & yoga nidra

15.30 Fika

16.00 Matlagningskurs och efterföljande middag med Malin Mendel

 

Söndag

Från 7.00 kaffe och te + smoothie

7.30-8.00 Morgonmeditation i Båthuset

8.15 Frukost

9.30-11.15 Föreläsning och yoga – “Förankra positiva vanor”

12.00 Lunch

13-14 Gemensam avslutning

 

Programmet kan komma att justeras men start och sluttid består.
I början av sommaren får du ett mail av Malin, Johanna och Jennie med detaljerat schema, packlista och annan bra att ha-info. Har du specifika frågor kan du gärna maila johanna@alvin.nu när som helst.

 

 

Datum

Fredag 23 augusti – söndag 25 augusti 2024

Prisalternativ

Priset är per person och inkluderar alla aktiviteter i programmet, mat och logi samt båtbiljett t o r.
Utan boende: 
4635 kr utan boende på Lilla Brattön. 
Trippelrum:
6250 kr boende del i Finess-stuga för tre personer
Dubbelrum:
6635 kr boende del i Finess-stuga för två personer
Enkelrum:
7635 kr boende i egen Finess-stuga

Bokar du själv men önskar dela boende med en vän? Skicka ett mail till bokning@lillabratton.se så ordnar vi det!

Bokning

Bokning görs på Lilla Brattöns sida: 

Om Malin Mendel

Malin Mendel är korrespondent i Indien för Sveriges television sedan 2005. Hon har unik kunskap om landet, och har belönats med Stora journalistpriset för TV-programmet “Världens sämsta Indier”.

 

Malin har alltid yogamattan med sig på sina resor, då yoga och indisk mat ger henne balans i vardagen. Men också energi till många olika projekt.

 

Hennes passion är indisk mat och Malin har skrivit fem indiska kokböcker. När hon är i Sverige passar hon på att ha matlagningskurser, där deltagarna får laga Malins indiska favoritrecept, samt lära sig hur indisk mat och yoga är den perfekta kombinationen för både kropp och själ. 

Om Johanna Alvin

Johannas fascination för kroppens uttryck utan ord började i dansen redan som barn, och att upplevelser och tillstånd kan skapas inuti har följt med henne sedan dess. I rörelse finns också stillhet och det Johanna brinner för att förmedla är verktyg att leva mer med förmågan till sin egen gas och broms och allt däremellan. Tillit och förankring att känna in och agera i sitt eget tempo. Det är i vilan, tystnaden och återhämtningen det händer. Det är där vi samlar energi och fart. Att våga leva lite långsammare för att vara närvarande i olika slags tempo i vardag och liv. 

 

Johanna är gymnasielärare i grunden och undervisar yogautbildningar, klasser och kurser både online och på Västkusten. Hon grundade ett av Sveriges största yogalärarcommunity online och jobbar med mentorskap. 

johannaalvin.com

Om Jennie Wadsten Sharma

Jennie började med yoga för över 25 år sedan, när hon jobbade som ekonom.  

Vid en utmattning några år senare blev yogan ett viktigt verktyg för läkningen, och det inspirerade henne till att byta riktning: hon lämnade kontorslivet i Stockholm och flyttade till Indien. Sedan dess har hon jobbat heltid med yoga internationellt. Hon är omtyckt för sin varma och inkluderande inställning och för sin förmåga att hjälpa människor att finna fokus och lugn även när livet är utmanande. 

 

Jennies kunskaper sträcker sig över ett brett spektrum av yogastilar och metoder, och hon väver in traumaanpassad yoga och psykologi i sina klasser.  Tack vare sin långa erfarenhet kan hon skräddarsy undervisningen för att möta varje individs unika behov och det har gjort henne till en eftertraktad lärare och mentor. 

www.yogaleela.se

Vi ser fram emot att träffa dig. 
Kram, 
Jennie, Johanna & Malin