Lärarutbildning i Yoga Nidra på Asia Spa i Varberg

YOGA NIDRA-UTBILDNING

Asia Spa Varberg 29 nov - 1 dec 2024
Jennie Wadsten Sharma & Johanna Alvin

Vill du bli Certifierad Yoga Nidra-lärare?
…eller helt enkelt bara lära dig mer om Yoga Nidra och hur du kan använda det i vardagen? ​

Varmt välkommen till en inspirerande helg på Asia Spa! Du kommer att få stöd och pepp från lärarna både före, under och efter utbildningen.

Utbildningen ger dig ett diplom som Certifierad Yoga Nidra-lärare. 

 

Varma hälsningar,

Jennie & Johanna

Över hälften av platserna är redan bokade! Så vänta inte för länge med din anmälan om du är sugen på att gå kursen. <3

“Jag är så nöjd och tacksam för  utbildningen i Yoga Nidra! Jättehög nivå på kunskap och vetenskap, mycket fina och kunniga lärare och bra material. Djup och innerlig kontakt med er alla! Har haft många aha-upplevelser och Nidran är nu i mitt liv för att stanna.”
– Zsofia

 

“Vilken utbildning! Jag gick Yoga Nidra grundkurs för Jennie och Johanna och den gav mig så mycket inspiration, kunskap och praktik! Om du är minsta lilla nyfiken på att lära dig mer om Yoga Nidrans fantastiska värld och dessutom får göra det i en varm och trygg miljö med kompetent, tillåtande och varma lärare är det denna utbildning du ska välja!

Miljön på Varbergs Stadshotell & Asia spa var utomordentlig och väldigt inspirerande. Lugnet och den vackra inredningen höjde upplevelsen. Tack för fantastiska dagar – jag är fylld av tacksamhet!”
– Anna

Kursen ger dig:

I den här kursen ingår även förinspelat material som du har tillgång till från 1 november 2024 till 1 januari 2025.

Vi i lärarteamet har i genomsnitt 20 – 25 års erfarenhet av att jobba heltid med yoga, och över 1700 deltagare från hela världen har gått vår yoga nidra-kurs. Genom åren har vi samlat på oss mängder med kunskap och erfarenheter som vi har sammanställt i den här kursen och i en tjock kursmanual och vi ser fram emot att få dela den med dig.  ♡

Yoga Nidra asia spa
Yoga Nidra asia spa

Vem kan delta?

Alla är varmt välkomna. Du kan välja att gå utbildningen antingen med syfte att bli certifierad yoga nidra-lärare – eller helt för din egen skull.
Vi får gång på gång så underbar feedback efter kursen:
“Jag känner mig så utvilad: som om jag har varit på ett retreat!” och många deltagare kommer tillbaka år efter år och repeterar kursen “bara för att få vila, träffa lärarna igen och få mer inspiration”. Så fint!


1) Syfte: att bli certifierad yoga nidra-lärare 

Är du yogalärare och vill ha klasser i yoga nidra? Eller är du tex samtalsterapeut och vill använda yoga nidra som en kompletterande metod? Då är det här en perfekt utbildning för dig! 

Vi rekommenderar att du har gått en 200-timmarsutbildning i yoga (valfri inriktning) – men det är inte obligatoriskt. Meddela oss gärna vid anmälan, så går vi tillsammans igenom vad du har för erfarenheter och kunskaper inom andra områden än yoga, så att vi kan anpassa innehållet utifrån dina behov, på bästa sätt.

Syftet med utbildningen är att ge dig fler verktyg: för att kunna erbjuda fler klasser, nå ut till fler deltagare och för att skapa variation i klasserna som du redan har: lägg tex in en yoga nidra istället för shavasana efter en klass i yinyoga, eller dynamisk yoga, eller att använda yoga nidra i kombination med tex samtalsterapi eller coaching. Det fiffiga med yoga nidra är att deltagarna inte behöver byta om, så det fungerar även utmärkt att erbjuda på tex företag! 30 minuters lunch-nidra-klasser är ett populärt koncept och vi hjälper dig gärna med att skapa ett upplägg. 

Utbildningen har ett grundupplägg på 30 timmar, och utöver detta har vi 10 timmar av valfritt innehåll (allt enligt Yoga Alliances kriterier) som du kan lägga till efter utbildningen om du vill utforska yoga nidra ytterligare. De extra timmarna görs i form av självstudier på egen hand och i egen takt, med stöd från oss. 


2) Syfte: för din egen skull

Du kan också gå utbildningen om du helt enkelt bara vill lära dig mer om Yoga Nidra: hur det fungerar och hur du kan använda det i vardagen. Då hoppar du över hemläxan och undervisningsövningarna, och det innebär att du inte får något diplom – men om om du senare skulle ångra dig och VILL få ett diplom så kan du enkelt komplettera dessa moment.  Att repetera hela utbildningen eller ta igen valfria moment är nästan gratis; vi tar bara ut 650 kr inkl moms i administrationsavgift!

3) Har du redan gått Yoga Nidra-kursen med oss men längtar efter en helg med inspiration och återhämtning? Du är också varmt välkommen! Kursen kostar då bara 3450 kr! (Ordinarie pris 6900 kr) (Observera att mat, boende och spa inte ingår i priset) Du väljer själv hur mycket du vill vara med och du slipper undervisningövningar och hemläxor – och du kan hoppa över moment och hänga mer i spa:t istället. Kursen ger dig ett yoga nidra-diplom i Further Studies, baserat på hur antal timmar du valde att medverka. Obs! Vi har bara 5 repetitionsplatser.

Lärare

Jennie Wadsten Sharma, svensk men även bosatt i Indien. Hon har snart 20 års erfarenhet av att utbilda inom yoga och kommer att guida dig genom utbildningen med värme, omtänksamhet och humor. 
Läs mer om Jennie här. 

 

Johanna Alvin har tidigare drivit studio och jobbar med yogautbildningar, kurser, community och mentorskap.
Läs mer om Johanna här. 

 

Både Jennie och Johanna finns även tillgängliga innan och efter utbildningen, så om frågor dyker upp tex när du har klasser framöver så hjälper de dig gärna per mejl. 

Kursmaterial

Kursmanual 
Du kommer att få en Yoga Nidra-manual (101 sidor) när vi ses. 
Obs: Kursmanualen är upphovsrättsskyddad och får inte kopieras eller delas. 


Hemläxa

Del 1)
Du kommer att få i uppgift att utöva Yoga Nidra 4 – 5 gånger innan kursstart och skriva ner dina reflektioner. Syftet är att komma igång med att utöva Nidra hemma – inte att prestera något. Vi får ofta feedbacken “världens bästa läxa!”:-) 

Del 2)
En månad innan kursstart kommer du att få en länk till online-materialet som motsvarar 4 timmar. Du tittar på det förinspelade materialet inför vår helg tillsammans så att vi kan dyka djupare in i diskussioner när vi ses och även ha tid för återhämtning och vila. 

Det blir inga prov; varken skriftliga eller muntliga. Utbildningen är pedagogiskt upplagd med en kombination av teori och övningar och syftet är att du både ska få kunskap och inspiration. 

Kursinnehåll

Yoga Nidra-diplom

Utbildningen har ett grundupplägg på 30 timmar. Utöver detta finns det möjlighet att utforska Yoga Nidra ytterligare om du vill. De extra timmarna görs i form av en frivillig hemläxa efter kursen, med stöd från oss. 

Dvs:

 1. Efter kursens slutförande får du ett diplom på 30 timmar: RYS 300, The Shala London & Yoga Treat. (YogaLeelas samarbetspartners, vilket gör att vi kan erbjuda ännu fler påbyggnadskurser.) 
  Kursen ger även Continuing Education-timmar hos Yoga Alliance (USA) och Yoga Alliance Professionals (UK).
 2. Om du även önskar göra den extra hemläxan får ett till yoga nidra-diplom: Further studies, 10 timmar. 

Datum

29 nov – 1 dec 2024 
Fredag: 15.30 – 18.30
Lördag: 09.00 – 16.30
Söndag: 09.00 – 16.00

PlatsVarbergs Stadshotell – Asia Spa

Planerar du att gå på spa under kursen? Vi rekommenderar fredag innan 15.30 och/eller lördag 16.30 – 20.00

Vill du gå kursen men kan inte de datumen? Vi har även kurser i Stockholm, London och online! Mer info

Pris: yoga nidra-kurs

För att kunna erbjuda flera olika prisalternativ bokas kursen separat – och sen väljer du själv om du vill lägga till mat, boende och spa-paket. 

Obs!  Mat, boende och spa är frivilliga tillägg och ingår därför inte i kurspriset

 1. Yoga Nidra-kurs (Boka HÄR)
  6900 kr inkl moms 25 %
  Boka tidigt-pris: 5900 kr t.o.m. 31 juli 2024 
  (3450 kr om du repeterar kursen)
   
 2. Frivilliga tillägg (mat/boende/spa)
  Priser: scrolla ner till rubriken “Pris: frivilliga tillägg” Bokning görs separat hos Asia Spa. 
  Obs! Innan du bokar hotellet: Mejla oss först för att få bokningskoden så att du får specialpriserna nedan! info@yogaleela.se

Pris: frivilliga tillägg

Yoga Nidra-kursen ingår inte i prisalternativen nedan; den bokas separat.

 

ALTERNATIV 1

2-nätters boende och spa 

– Två övernattningar, del i dubbelrum inkl. frukostbuffé

– En gemensam 3-rätters middag vid 19.00 på fredagen

– En lunch på lördagen

– Tillgång till Asia Spa mellan 12.00-20.00 fredagen, 08.00-20.00 på lördagen samt 8-12 på söndagen.

 

Pris per person: 3435:-

Enkelrumstillägg: 400:-/natt

ALTERNATIV 2

1 natts boende och spa

– En övernattning inkl. frukostbuffé

– En gemensam 3-rätters middag på kvällen kl. 19.00

– Tillgång till Asia Spa under vistelsen fr. 12 ankomstdagen

– En lunch på lördagen

 

Pris per person: 2235-

Enkelrumstillägg: 400:-

ALTERNATIV 3
Valfritt antal nätter, ej spa

– Övernattningar, del i dubbelrum inkl. frukostbuffé


Pris per person: 1045:-/natt

Enkelrumstillägg: 400:-/natt

Anmälan 

 1. Fyll i anmälningsformuläret.
 2. Vi återkommer med en faktura.  Meddela oss om du vill delbetala kursen så ordnar vi det. (Kursdiplomet skickas ut när full betalning har kommit oss tillhanda.)
 3. Om du även önskar boka boende och mat: kontakta Asia Spa och uppge bokningskoden som du får i samband med anmälan.

Betalningsupplägg

 1. YOGA NIDRA-KURS
  Bokning & betalning till YogaLeela

  Möjlighet till delbetalning finns

 2. VALFRIA TILLÄGG (Boende, mat, spa)
  Bokning & betalning till Asia Spa.

  Ej delbetalning.

Villkor

Vi vet att oförutsedda händelser ibland sker i livet och vi försöker alltid att göra vårt bästa för att hållbart möta varje individ. 

Vid avbokning senast 1 november 2024:  
– Halva kursbeloppet återbetalas till dig.
– Halva kursbeloppet får du tillgodo och det kan användas vid ett senare datum. Du har fem år på dig att gå en annan kurs – och om du hellre vill byta till en helt annan kurs (tex yin) eller överlåta din plats till en vän så går det också bra. 

Vid avbokning 2 november 2024 eller senare går det tyvärr inte att flytta ditt deltagande till ett annat datum och ingen återbetalning görs – men du kan överlåta din plats till en vän. 

Eftersom deltagarantalet är begränsat kan vi tyvärr inte göra några undantag förutom följande: 

– Avbokning pga sjukdom: endast vid uppvisande av läkarintyg. 

Notera att dessa villkor gäller specifikt för just yoga nidra-kursen i Varberg 1 – 3 december 2023.

YogaLeelas fullständiga villkor hittar du här

Notera även att om du köper kursen i egenskap av privatperson kan avbokning göras inom två veckor från bokning  (enligt Lagen om distansavtal) – varvid fullt belopp återbetalas

Hör av dig om du har några funderingar. 
Vi ser fram emot att få pyssla om dig.
Kram,
Jennie & Johanna
Yoga Nidra asia spa
Yoga Nidra asia spa