Yoga Nidra: VÅRVILA
Balansera trötthet & energi med självmedkänsla

GRATIS YOGA NIDRA

Av Jennie Wadsten Sharma

Hej! 

Den här Yoga Nidran kan du njuta av när som helst under dagen för att balansera trötthet och energi – eller gör den på kvällen för att varva ner när du ska sova. 

Den fokuserar på årstiden VÅR med allt vad det innebär: både energi och trötthet – och vi utforskar hur Yoga Nidra kan hjälpa oss att bemöta känslor så som stress och oro med mjukhet och nyfikenhet, vilket underlättar även i vardagen. 

 

Med omtänksamhet,
Jennie  

Lyssna här:

Välj “Listen in browser”

Vill du hellre lyssna på Insight Timer?

Vad är Yoga Nidra?

Yoga nidra kan beskrivas som en guidad djupavslappning, där kroppen vilar men sinnet till viss del fortfarande är vaket. Klasserna innehåller inga rörelser: det enda du behöver göra är att lägga dig riktigt bekvämt tillrätta och lyssna på en trygg röst som guidar dig genom hela klassen. Kanske somnar du – kanske känner du dig rastlös – kanske har du tusen tankar som snurrar inom dig – men vad som än händer så får du en värdefull vila som bland annat kan göra dig lugnare, mer fokuserad, hjälpa dig med stresshantering, stärka immunförsvaret och självkänslan. Kom ihåg att man aldrig kan misslyckas när man gör en yoga nidra: det finns inga rätt eller fel.  Här kan du läsa mer:

Vill du lära dig mer om yoga nidra? Här finns det blogginlägg och mer gratismaterial.
Vi har även utbildningar och workshops.