Lärarutbildning i Yoga Nidra

FULLBOKAD 

Nästa kurstillfälle är 11 – 13 oktober 

YOGA NIDRA

Yoga Shakti Stockholm
17 - 19 maj 2024
Lärare: Jennie Wadsten Sharma
Yoga Nidra on the beach

Yoga Nidra-kurs i Stockholm

Jag och mina kollegor har i genomsnitt 20 – 25 års erfarenhet att jobba heltid med yoga, och över 1700 deltagare från hela världen har gått vår lärarutbildning i yoga nidra. Genom åren har vi samlat på oss mängder med kunskap och erfarenheter och jag ser fram emot att få dela det med dig.

Varmt välkommen! 
Jennie & YogaShakti 

“Jag är så tacksam för att jag anmälde mig till den här utbildningen! Jag kände mig trygg från första mejlkontakt, och utbildningen var mycket välplanerad, den varvades med teori, egen praktik, diskussioner och underbar Yoga Nidra.
 Kunskapen om Yoga Nidra känns viktig speciellt i dagens samhälle.  Jag fick en påfyllning av kunskap, härlig skön energi och samtidigt återhämtning under dessa dagar – och jag känner mig så peppad att ha klasser i Yoga Nidra!
– Maria   

Du kommer att få:

Vem kan delta?

Alla är varmt välkomna. Du kan välja att gå utbildningen antingen som yogalärare eller helt för din egen skull.
Vi får gång på gång så fin feedback efter kursen:
“Jag känner mig så utvilad: som om jag har varit på ett retreat!” och många deltagare kommer tillbaka år efter år och repeterar kursen “bara för att få vila, träffa lärarna igen och få mer inspiration”. Så fint! 

 

1) Yogalärare:
Vi rekommenderar att du har gått en 200-timmarsutbildning (valfri inriktning) – men det är inte obligatoriskt. Meddela oss om du inte har gått det så går vi tillsammans igenom vad du har för andra erfarenheter och hur vi kan stötta dig på bästa sätt. 

Syftet är att ge dig fler verktyg; för att kunna erbjuda fler klasser, nå ut till fler deltagare och för att skapa variation i klasserna som du redan har: lägg tex in en yoga nidra istället för en savasana efter en klass i yinyoga, eller dynamisk yoga. Det fiffiga med yoga nidra är att deltagarna inte behöver byta om, så det fungerar även utmärkt att erbjuda gentemot företag: 30 minuters lunch-nidra är ett bra koncept och vi hjälper dig gärna med att skapa ett upplägg. 

Utbildningen har ett grundupplägg på 30 timmar, och utöver detta har vi 10 timmar av valfritt innehåll (allt enligt Yoga Alliances kriterier) som kan lägga till efter utbildningen om du vill utforska Yoga Nidra ytterligare. De extra timmarna görs i form av en extra hemläxa, med stöd från oss. 

 

2) För din egen skull
Du kan också gå utbildningen om du inte är yogalärare och helt enkelt bara vill lära dig mer om yoga nidra: hur det fungerar och hur du kan använda det i vardagen. Då hoppar du över hemläxan och undervisningsövningarna, vilket innebär att du inte får ett diplom – men om du senare skulle ångra dig och VILL få ett diplom så kan du enkelt komplettera dessa moment tillsammans med en annan grupp. Att gå om utbildningen är gratis; vi tar bara ut 500 kr i administrationsavgift!

 

Lärare

  • Jennie Wadsten Sharma
    Jennie kommer att guida dig genom utbildningen med värme, omtänksamhet och humor. Jennie finns även tillgänglig innan och efter utbildningen, så om frågor dyker upp tex när du har klasser framöver så hjälper hon dig gärna per mejl.
    Läs mer om Jennie här. 

Kursinnehåll

Kursmaterial

Kursmanual 
Du kommer att få en yoga nidra-manual (101 sidor tjock!) helt på svenska vid kursstart.  
Obs: Kursmanualen är upphovsrättsskyddad och får inte kopieras eller delas. 

Hemläxa
Du kommer att få i uppgift att utöva yoga nidra 4 – 5 gånger innan kursstart och skriva ner dina reflektioner. Syftet är att komma igång med att utöva nidra hemma – inte att prestera något. Vi får ofta feedbacken “världens bästa läxa!” 🙂 

Det blir inga prov; varken skriftliga eller muntliga. Utbildningen är pedagogiskt upplagd med en kombination av teori och övningar och syftet är att du både ska få kunskap och inspiration. 

Datum

Fre 17 – sön 19 maj 2024
Tid: 09.00 – 17.30
(Sista dagen slutar vi 17.00)

Teori blandas med praktik och raster, så att du får möjlighet att smälta intrycken från föreläsningarna och vila.

Om du reser till/från Stockholm så går det utmärkt om du kommer lite senare/avviker lite tidigare, om det passar bättre med dina tåg/buss-tider. 

Om du endast kan medverka två av dagarna så går det också bra. Då kan du ta igen den missade dagen med en annan grupp: antingen online eller IRL för ett reducerat pris. Kontakta oss så kikar vi på alternativ. 

Plats

YogaShakti, Högbergsgatan 30, Södermalm (Slussen), Stockholm, klicka här för adress >>> 

Pris

6900 SEK (inkl 25 % moms)

Möjlighet till delbetalning finns, utan extra kostnad.

Stipendium

Vill du jättegärna gå utbildningen men har inte råd?
Det är viktigt för oss att pengar inte ska sätta käppar i hjulet för det man drömmer om att göra – så vi erbjuder tre platser med 50 % rabatt på ordinarie pris och kostnadsfri delbetalning. Kontakta oss om du vill ansöka om ett stipendium. 

Repetition 
Har du redan gått en yoga nidra-kurs med oss? 
Då är du varmt välkommen att repetera kursen för ett kraftigt reducerat pris (studio) eller för bara 650 kr (online)! Mer info 

Hör av dig om du har några funderingar 

Med värme, 

Jennie & YogaShakti

Anmälan

  1. Fyll i anmälningsformuläret.
  2. Vi återkommer med en faktura.
  3. Delbetalning kan ordnas utan extra kostnad. Meddela oss vid bokning så lägger vi upp en betalningsplan som fungerar bra för dig. (Kursdiplomet skickas ut när full betalning har kommit oss tillhanda.)
  4. Efter kursens slutförande får du ett diplom, 30 timmar, Yoga Alliance (RYS 300, Yoga Shala & Yoga Treat) Kursen är även registrerad hos Yoga Alliance Professionals (UK)
  5. Därefter kan du om du vill även vill göra en extra hemläxa på 10 timmar (helt frivillig) varvid du får ett till diplom (i PDF-format).
yoga nidra

Villkor

Hälften av kursavgiften hanteras som en deposition och återbetalas ej – men vi vet att oförutsedda händelser ibland sker i livet så vid avbokning  senast en månad innan kursstart har du möjlighet att: 

– Flytta depositionen till ett senare kursdatum
– Resterande belopp återbetalas till dig. 

Dvs:

Vid avbokning senast 17 april 2024:
– halva kursbeloppet återbetalas till dig.
– halva kursbeloppet får du tillgodo och det kan användas vid ett senare datum. Du har fem år på dig att gå en annan kurs – och om du hellre vill byta till en helt annan kurs (tex yin) eller överlåta din plats till en vän så går det också bra. 

Vid avbokning 18 april 2024 eller senare går det tyvärr inte att flytta ditt deltagande till ett annat datum och ingen återbetalning görs. 

Eftersom deltagarantalet är begränsat kan vi tyvärr inte göra några undantag förutom följande: 

– Sjukdom: endast vid uppvisande av läkarintyg 

– Covid-19: bekräftad sjukdom eller symptom. 

Ombokning är i dessa fall alltid möjlig. Notera att dessa villkor gäller specifikt för just yoga nidra-kursen i Stockholm 11 – 13 oktober 2024 

Notera även att om du köper kursen i egenskap av privatperson kan avbokning göras inom två veckor från bokning  (enligt Lagen om distansavtal) – varvid fullt belopp återbetalas

Yoga Nidra certification badge
yoga alliance

Fler yoga nidra-utbildningar & workshops

Vi erbjuder även följande:

Utbildningar: 

– Yoga nidra steg 2
– Yoga nidra för barn 

Workshops: 

– Författa yoga nidra-manus 
– Yoga nidra och psykisk ohälsa 
– Yoga nidra & självmedkänsla
– Yoga nidra & klimakteriet
– Yoga nidra & Yin yoga
– Yoga nidra & känslor 
– Yoga nidra & hjärnan