Lärarutbildning i Yoga Nidra på Asia Spa i Varberg med Johanna Alvin & Jennie Wadsten

YOGA NIDRA

ASIA SPA VARBERG 1 - 3 DECEMBER 2023

“Jag är så nöjd och tacksam för Nidra-kursen! Jättehög nivå på kunskap och vetenskap, mycket fina och kunniga lärare och bra material. Djup och innerlig kontakt med er alla! Har haft många aha-upplevelser och Nidran är nu i mitt liv för att stanna.”
– Zsofia

Vill du bli Yoga Nidra-lärare?
...eller helt enkelt bara lära dig mer om Yoga Nidra och hur du kan använda det i vardagen? 

Varmt välkommen till en inspirerande Yoga Nidra-kurs på Asia Spa! Du kommer att få stöd och pepp från lärarna både före, under och efter utbildningen.

 

Eftersom Yoga Nidra-kursen på Asia Spa i Varberg december 2022 blev fullbokad på nolltid och var så omtyckt så har vi redan bokat ett till datum!
Varmt välkommen fre 1 – sön 3 december 2023!

Vi inväntar just nu svar från hotellet ang. 2023 års prissättning. 

Skriv upp dig här på intresselistan om du vill få ett mejl och ett boka tidigt-erbjudande så fort vi öppnar bokningen – så att du har möjlighet att få en plats innan den kursen också blir fullbokad! Vi planerar att öppna bokningarna i januari 2023. 

Obs! Intresseanmälan är inte bindande på något sätt! 

Tips!
Har du redan gått vår Yoga Nidra-kurs?(Online eller på en studio).
Då får du 50 % rabatt på kursen i Varberg och du slipper hemläxor och undervisningsövningar och kan hoppa över lektioner för att hänga mer i spa:t istället. 🙂 Vi har flera deltagare som har valt det alternativet nu i år: dvs som redan har gått kursen men vill ha en helg med spa, återhämtning och inspiration. Obs! Vi har bara 5 rabatterade platser.

Varma hälsningar,

Jennie & Johanna

Kursen ger dig:

I den här kursen ingår även förinspelat material som du har tillgång till från 1 november 2022 till 1 januari 2024.

Vi i lärarteamet har i genomsnitt 20 – 25 års erfarenhet av att jobba heltid med yoga, och över 1600 deltagare från hela världen har gått vår Yoga Nidra-kurs. Genom åren har vi samlat på oss mängder med kunskap och erfarenheter som vi har sammanställt i den här kursen och i en tjock kursmanual och vi ser fram emot att få dela den med dig.  ♡

Vem kan delta?

Alla är varmt välkomna. Du kan välja att gå utbildningen antingen som yogalärare eller helt för din egen skull.

1) Yogalärare:
Vi rekommenderar att du har gått en 200-timmarsutbildning (valfri inriktning) – men det är inte obligatoriskt. Meddela oss om du inte har gått det så går vi tillsammans igenom vad du har för andra erfarenheter och hur vi kan stötta dig på bästa sätt. 

Syftet är att ge dig fler verktyg, för att kunna erbjuda fler klasser, nå ut till fler deltagare och för att skapa variation i klasserna som du redan har: lägg tex in en Yoga Nidra istället för en Shavasana efter en klass i yinyoga, eller dynamisk yoga. Det fiffiga med Yoga Nidra är att deltagarna inte behöver byta om, så det fungerar även utmärkt att erbjuda företag: 30 minuters lunch-nidra är ett bra koncept och vi hjälper dig gärna med att skapa ett upplägg. 

Utbildningen har ett grundupplägg på 30 timmar, och utöver detta har vi 10 timmar av valfritt innehåll (allt enligt Yoga Alliances kriterier) som kan lägga till efter utbildningen om du vill utforska Yoga Nidra ytterligare. De extra timmarna görs i form av en extra hemläxa, med stöd från oss. 

2) För din egen skull
Du kan också gå utbildningen om du inte är yogalärare och helt enkelt bara vill lära dig mer om Yoga Nidra: hur det fungerar och hur du kan använda det i vardagen. Då hoppar du över hemläxan och undervisningsövningarna, och du får inget diplom.
Om du senare skulle ångra dig och VILL få ett diplom så kan du enkelt komplettera dessa moment tillsammans med en annan grupp nästan gratis (vi tar bara ut en administrationsavgift.)

Lärare

 • Jennie Wadsten, svensk men bosatt i Indien. Hon har snart 20 års erfarenhet av att utbilda inom yoga och kommer att guida dig genom utbildningen med värme, omtänksamhet och humor. 
  Läs mer om Jennie här. 
 • Johanna Alvin har tidigare drivit studio och jobbar med yogautbildningar, kurser, community och mentorskap.
  Läs mer om Johanna här. 

  Både Jennie och Johanna finns även tillgängliga innan och efter utbildningen, så om frågor dyker upp tex när du har klasser framöver så hjälper de dig gärna per mejl. 

Kursmaterial

Kursmanual 
Du kommer att få en Yoga Nidra-manual (101 sidor) när vi ses. 
Obs: Kursmanualen är upphovsrättsskyddad och får inte kopieras eller delas. 


Hemläxa

Del 1)
Du kommer att få i uppgift att utöva Yoga Nidra 4 – 5 gånger innan kursstart och skriva ner dina reflektioner. Syftet är att komma igång med att utöva Nidra hemma – inte att prestera något. Vi får ofta feedbacken “världens bästa läxa!”:-) 

Del 2)
En månad innan kursstart kommer du att få en länk till online-materialet som motsvarar 4 timmar. Du tittar på det förinspelade materialet inför vår helg tillsammans så att vi kan dyka djupare in i diskussioner när vi ses och även ha tid för återhämtning och vila. 

Det blir inga prov; varken skriftliga eller muntliga. Utbildningen är pedagogiskt upplagd med en kombination av teori och övningar och syftet är att du både ska få kunskap och inspiration. 

Kursinnehåll

Betalningsupplägg

 1. YOGA NIDRA-KURS
  Bokning & betalning till YogaLeela

  Möjlighet till delbetalning finns:
 2. VALFRIA TILLÄGG (Boende, mat, spa)
  Bokning & betalning till Asia Spa.

  Ej delbetalning.

Anmälan och mer information

 1. Fyll i anmälningsformuläret.
 2. Vi återkommer med en faktura.  Meddela oss om du vill delbetala kursen så ordnar vi det. (Kursdiplomet skickas ut när full betalning har kommit oss tillhanda.)
 3. Efter kursens slutförande får du ett diplom på 30 timmar: RYS 300, The Shala London & Yoga Treat. (YogaLeelas samarbetspartners, vilket gör att vi kan erbjuda ännu fler påbyggnadskurser.) 
  Kursen ger även Continuing Education-timmar hos Yoga Alliance (USA) och Yoga Alliance Professionals (UK).
 4. Därefter kan du om du vill även göra en extra hemläxa på 10 timmar varvid du får ett till diplom: Further studies in Yoga Nidra, 10 timmar. 

VILLKOR

– Kursavgiften är bara återbetalningsbar vid uppvisande av läkarintyg  

Avbokning:

– Om du avbokar senast 30 dagar innan kursstart kan du flytta hela beloppet till en annan kurs, utbildning eller workshop – så du förlorar inte dina pengar!

 • Detta gäller EJ vid sen avbokning: 29 dagar innan kursstart eller senare – men du kan överlåta din plats till en vän. 

Hör av dig om du har några funderingar: info@yogaleela.se

Vi ser fram emot att få pyssla om dig.

Kram,
Jennie & Johanna

Datum

1 – 3 december 2023
Fredag: 15.30 – 18.30
Lördag: 09.00 – 16.30
Söndag: 09.00 – 16.00

PlatsVarbergs Stadshotell – Asia Spa

Pris

För att kunna erbjuda flera olika prisalternativ bokas kursen separat – och sen väljer du själv om du vill lägga till mat, boende och spa-paket. 

 

 1. Yoga Nidra-kurs (Boka HÄR)
  Boka tidigt-pris:
  5400 kr inkl moms 25 %
  (Ordinarie pris 6900 kr)
   
 2. Frivilliga tillägg
  Ingår inte i kurspriset (punkt 1)
  Bokas separat hos Asia Spa. (Boka HÄR)
  Obs! Mejla oss först för bokningskod så att du får specialpriserna nedan! info@yogaleela.se

Obs!  Mat, boende och spa är frivilligt och ingår därför inte i kurspriset. Yoga Nidra-kursen ingår inte i prisalternativen nedan; den bokas separat. (Se punkt 1) 

– Tillägg 1: Spa
Tillgång till Asia Spa mellan 08.00-20.00:
Pris meddelas i januari 2023

– Tillägg 2: Boende
Enkelrum eller del i dubbelrum inkl. frukostbuffé:
Pris meddelas i januari 2023

– Tillägg 3: Både boende och spa
Enkelrum eller del i dubbelrum inkl. frukostbuffé och tillgång till Asia Spa 
Pris meddelas i januari 2023

– Tillägg 4Lunch/brunch 
Pris meddelas i januari 2023

För att få en uppfattning om prisnivån, klicka här för att se 2022 års priser 

Vi har även kurser i Stockholm, London och online: med boka tidigt-rabatter!