Lärarutbildning i Yoga Nidra

Bara 1 plats kvar!

YOGA NIDRA-UTBILDNING

Yoga Shakti Stockholm
13 - 15 oktober 2023
Lärare: Jennie Wadsten

Sagt om vår Yoga Nidra-utbildning:
“Superfin kurs med pedagogiskt upplägg på lärarutbildningen, gediget och relevant innehåll och jag vill lära mig mer, mer, mer! Fin kommunikation och service både innan, under och efter kursen. Har du inte tagit emot yoga nidra av Jennie än, gör det nu, så fint!”
 – Linn 
Läs mer feedback här >>>

Hög kvalitet - erfarna och välutbildade lärare - icke-dogmatisk approach

Jag och mina kollegor har i genomsnitt 20 – 25 års erfarenhet att jobba heltid med yoga, och över 1700 deltagare från hela världen har gått vår yoga nidra-utbildning. Genom åren har vi samlat på oss mängder med kunskap och erfarenheter som vi har sammanställt i en tjock kursmanual och vi ser fram emot att få dela den med dig.

Varmt välkommen! 
Jennie Wadsten 

Du kommer att få:

Vem kan delta?

Alla är varmt välkomna. Du kan välja att gå utbildningen antingen med syfte att bli certifierad yoga nidra-lärare – eller helt för din egen skull.
Vi får gång på gång så underbar feedback efter kursen:
“Jag känner mig så utvilad: som om jag har varit på ett retreat!” och många deltagare kommer tillbaka år efter år och repeterar kursen “bara för att få vila, träffa lärarna igen och få mer inspiration”. Så fint!


1) Syfte: att bli certifierad yoga nidra-lärare 

Är du yogalärare och vill ha klasser i yoga nidra? Eller är du tex samtalsterapeut och vill använda yoga nidra som en kompletterande metod? Då är det här en perfekt utbildning för dig! 

Vi rekommenderar att du har gått en 200-timmarsutbildning i yoga (valfri inriktning) – men det är inte obligatoriskt. Meddela oss gärna vid anmälan, så går vi tillsammans igenom vad du har för erfarenheter och kunskaper inom andra områden än yoga, så att vi kan anpassa innehållet utifrån dina behov, på bästa sätt.

Syftet med utbildningen är att ge dig fler verktyg: för att kunna erbjuda fler klasser, nå ut till fler deltagare och för att skapa variation i klasserna som du redan har: lägg tex in en yoga nidra istället för shavasana efter en klass i yinyoga, eller dynamisk yoga, eller att använda yoga nidra i kombination med tex samtalsterapi eller coaching. Det fiffiga med yoga nidra är att deltagarna inte behöver byta om, så det fungerar även utmärkt att erbjuda på tex företag! 30 minuters lunch-nidra-klasser är ett populärt koncept och vi hjälper dig gärna med att skapa ett upplägg. 

Utbildningen har ett grundupplägg på 30 timmar, och utöver detta har vi 10 timmar av valfritt innehåll (allt enligt Yoga Alliances kriterier) som du kan lägga till efter utbildningen om du vill utforska yoga nidra ytterligare. De extra timmarna görs i form av självstudier på egen hand och i egen takt, med stöd från oss. 


2) Syfte: för din egen skull

Du kan också gå utbildningen om du helt enkelt bara vill lära dig mer om Yoga Nidra: hur det fungerar och hur du kan använda det i vardagen. Då hoppar du över hemläxan och undervisningsövningarna, och det innebär att du inte får något diplom – men om om du senare skulle ångra dig och VILL få ett diplom så kan du enkelt komplettera dessa moment.  Att repetera hela utbildningen eller ta igen valfria moment är nästan gratis; vi tar bara ut 650 kr inkl moms i administrationsavgift!

Lärare

  • Jennie Wadsten, svensk men bosatt i Indien. Hon har snart 20 års erfarenhet av att utbilda inom yoga och kommer att guida dig genom utbildningen med värme, omtänksamhet och humor. Jennie finns även tillgänglig innan och efter utbildningen, så om frågor dyker upp tex när du har klasser framöver så hjälper hon dig gärna per mejl. 
    Läs mer om Jennie här. 

Kursinnehåll

Kursmaterial

Kursmanual 
Du kommer att få en yoga nidra-manual (101 sidor tjock!) helt på svenska vid kursstart.  
Obs: Kursmanualen är upphovsrättsskyddad och får inte kopieras eller delas. 

Hemläxa
Du kommer att få i uppgift att utöva yoga nidra 4 – 5 gånger innan kursstart och skriva ner dina reflektioner. Syftet är att komma igång med (eller att hitta tillbaka till) att utöva nidra hemma – inte att prestera något. Vi får ofta feedbacken “världens bästa läxa!” 🙂 

Det blir inga prov; varken skriftliga eller muntliga. Utbildningen är pedagogiskt upplagd med en kombination av teori och övningar och syftet är att du både ska få kunskap och inspiration. 

Datum

Fre 13 – sön 15 okt 2023
Tid: 09.00 – 17.30
(Sista dagen slutar vi 17.00)

Teori blandas med praktik och raster, så att du får möjlighet att smälta intrycken från föreläsningarna och vila.

Om du reser till/från Stockholm så går det utmärkt om du kommer lite senare/avviker lite tidigare, om det passar bättre med dina tåg/buss-tider. 

Om du endast kan medverka två av dagarna så går det också bra. Då kan du ta igen den missade dagen med en annan grupp: antingen online eller IRL för ett reducerat pris. Kontakta oss så kikar vi på alternativ. 

Plats

YogaShakti, Högbergsgatan 30, Södermalm (Slussen), Stockholm, klicka här för adress >>> 

Pris

6900 SEK (inkl 25 % moms)

Möjlighet till delbetalning finns, utan extra kostnad.

Stipendium

Vill du jättegärna gå yoga nidra-utbildningen men har inte råd?
Det är viktigt för oss att pengar inte ska sätta käppar i hjulet för det man drömmer om att göra – så vi erbjuder tre platser med 50 % rabatt på ordinarie pris och kostnadsfri delbetalning. Kontakta oss om du vill ansöka om ett stipendium. 

Repetition 
Har du redan gått en yoga nidra-utbildning med oss? 
Då är du varmt välkommen att repetera kursen för ett kraftigt reducerat pris (studio) eller för bara 650 kr (online)! Mer info 

Hör av dig om du har några funderingar 

Med värme, 

Jennie

Anmälan

  1. Fyll i anmälningsformuläret.
  2. Vi återkommer med en faktura.
  3. Delbetalning kan ordnas utan extra kostnad. Meddela oss vid bokning så lägger vi upp en betalningsplan som fungerar bra för dig. (Kursdiplomet skickas ut när full betalning har kommit oss tillhanda.)
  4. Efter kursens slutförande får du ett diplom, 30 timmar, Yoga Alliance (RYS 300, Yoga Shala & Yoga Treat) Kursen är även registrerad hos Yoga Alliance Professionals (UK)
  5. Därefter kan du om du vill även vill göra en extra hemläxa på 10 timmar (helt frivillig) varvid du får ett till diplom (i PDF-format).

Villkor

Hälften av kursavgiften hanteras som en deposition och återbetalas ej – men vi vet att oförutsedda händelser ibland sker i livet så vid avbokning  senast en månad innan kursstart har du möjlighet att: 

– Flytta depositionen till ett senare kursdatum
– Resterande belopp återbetalas till dig. 

Dvs:

Vid avbokning senast 13 september 2023:  
– halva kursbeloppet återbetalas till dig.
– halva kursbeloppet får du tillgodo och det kan användas vid ett senare datum. Du har fem år på dig att gå en annan kurs – och om du hellre vill byta till en helt annan kurs (tex yin) eller överlåta din plats till en vän så går det också bra. 

Vid avbokning 14 september eller senare går det tyvärr inte att flytta ditt deltagande till ett annat datum och ingen återbetalning görs. 

Eftersom deltagarantalet är begränsat kan vi tyvärr inte göra några undantag förutom följande: 

– Sjukdom: endast vid uppvisande av läkarintyg 

– Covid-19: bekräftad sjukdom eller symptom. 

Ombokning är i dessa fall alltid möjlig. Notera att dessa villkor gäller specifikt för just yoga nidra-kursen i Stockholm 13 – 15 oktober 2023. 

 

Notera även att om du köper kursen i egenskap av privatperson kan avbokning göras inom två veckor från bokning  (enligt Lagen om distansavtal) – varvid fullt belopp återbetalas