Workshop:
Yoga nidra & klimakteriet

Boka tidigt-rabatt t.o.m. 8 september 2024!

YOGA NIDRA & KLIMAKTERIET

En workshop om rörelse & vila

Online 8 oktober 2024
Monika Björn & Jennie Wadsten Sharma
Yoga Nidra on the beach

Välkommen på en workshop som tar upp några av de viktigast sakerna du bör känna till om klimakteriet – t.ex att det startar i 40-års åldern, att det påverkar oss både fysiskt och psykiskt, att absoluta majoriteten av kvinnor får symptom och kanske viktigast av allt: att livet inte är över!

Varför är rörelse och vila så viktigt under den här perioden av en kvinnas liv? 

Vad kan vi göra själva för att må så bra som möjligt och varför är vi så obenägna att söka hjälp?

 

Just denna workshop är fokuserad kring både fysisk och mental vila och återhämtning. Monika håller en engagerad och livsviktig föreläsning om klimakteriet, följt av en ljuvlig Yoga Nidra ledd av Jennie Wadsten.

Workshopen kommer att spelas in (bara Jennie och Monika kommer att synas i bild) och du har tillgång till inspelningen i en vecka. 

Vem kan delta?

Workshopen riktar sig både till dig som är kvinna mellan 40-60 år men även till dig som jobbar med kvinnor mellan 40-60 år.

Lärare

Monika Björn & Jennie Wadsten Sharma

Datum

Tisdag 8 oktober 2024
18.30 – 20.30
Online (Zoom)

Har du inte möjlighet att delta just det datumet? Anmäl dig ändå och titta på den i egen takt!
Workshopen kommer att spelas in (bara Monika och Jennie kommer att synas i bild) och du har tillgång till inspelningen i en hel vecka. 

Pris

  • 690 kr – ordinarie pris
  • 490 kr – boka tidigt vid bokning senast 8 september 2024 

Monika Björn

Monika är en välkänd tränings- och yogaprofil som har jobbat med träning och hälsa i över 25 år. Hon har en fil.kand i idrottsvetenskap/psykologi samt ett stort antal utbildningar inom träning & yoga bakom sig. Monika har författat tre böcker och hennes senaste bok, ”Stark 50+” (Norstedts) släpptes 10 augusti. 

De senaste åren har Monika gjort sig känd som en engagerad klimakterieaktivist och driver bl.a instagramkontot ”Stark genom klimakteriet”, samt en FB-grupp med samma namn. Sedan januari 2019 har hon utbildat över 400 Stark genom klimakteriet-coacher för att sprida kunskap och medvetenhet kring klimakteriet till så många kvinnor som möjligt. 

Läs mer om Monika 

Jennie Wadsten Sharma

Jennie har över 20 års erfarenhet av att jobba heltid med yoga och genom åren har tusentals personer gått hennes omtyckta yogalärarutbildninger över hela världen. På senare år har klimakteriet fått ett allt större utrymme i hennes kurser, och i synnerhet hur rörelse och vila påverkar hormoner och signalsubstanser.  
Under workshoppen kommer Jennie att guida dig genom en Yoga Nidra-klass med fokus på återhämtning och balans.
Läs mer om Jennie

Villkor

Återbetalning av köpt workshop görs inte men plats kan överlåtas. Maila oss i så fall vem som övertar platsen.