Workshop:
Yoga nidra & hjärnan

YOGA NIDRA & HJÄRNAN

En workshop om nervsystemet & din kropp

Online 9 April 2024
Helena Wasling & Johanna Alvin

Välkommen till en workshop där du får dyka ner en stund i din kanske allra viktigaste kroppsdel – din hjärna! Visste du till exempel att hjärnan har flera nervsystem som kommunicerar tillsammans? Visste du också att din kropps muskler och nerver minns vad du tidigare varit med om och påverkas av det hela tiden?

Helena Wasling är docent i fysiologi och har forskat på hjärnans funktion i över 20 år. Hon är expert på kroppens system för beröring och har gett ut boken ”Närmare” som handlar just om detta. 

Workshopen tar upp:

Helena håller en intresseväckande föreläsning om din hjärna och nervsystemet, följt av en ljuvlig Yoga Nidra ledd av Johanna Alvin.

Vem kan delta?

Workshopen riktar sig till alla som är nyfikna på hjärnan och nervsystemets funktion för återhämtning och vila. 

Lärare

Helena Wasling & Johanna Alvin

Datum

Tisdag 9 april 2024
18.30 – 20.00
Online (Zoom)

Har du inte möjlighet att delta just det datumet? Anmäl dig ändå och titta på den i egen takt!
Workshopen kommer att spelas in (bara Johanna och Helena kommer att synas i bild) och du har tillgång till inspelningen i en hel vecka. 

Pris

  • 590 kr – ordinarie pris
  • 390 kr – du som gått yoga nidra-utbildning med Jennie eller Johanna.
    Rabattkoden anges i sista steget innan betalning: 
  • Välj “view cart” 
  • Skriv NIDRAHELENA i rutan bredvid “apply coupon” och klicka sen på apply coupon-knappen.  
  • (VIP-bokningar stäms av mot vårt kundregister)

Helena Wasling

Helena Wasling är docent i fysiologi och har mångårig erfarenhet av forskning inom neurovetenskap med ett speciellt fokus på den mänskliga hjärnan och de neuronala och psykologiska mekanismerna för beröring och sociala interaktioner. Hon har vunnit priser för sin presentation av populärvetenskap och är en mycket uppskattad föreläsare med erfarenhet från TEDx, Hjärndagen med mera.

Johanna Alvin

Johannas fascination för kroppens uttryck utan ord började i dansen redan som barn, och att upplevelser och tillstånd kan skapas inuti har följt med henne sedan dess. I rörelse finns också stillhet och det Johanna brinner för att förmedla är verktyg att leva mer med förmågan till sin egen gas och broms och allt däremellan. Tillit och förankring att känna in och agera i sitt eget tempo. Det är i vilan, tystnaden och återhämtningen det händer. Det är där vi samlar energi och fart. Att våga leva lite långsammare för att vara närvarande i olika slags tempo i vardag och liv.

Johanna är gymnasielärare i grunden och undervisar yogautbildningar, klasser och kurser både online och på Västkusten. Hon grundade ett av Sveriges största yogalärarcommunity online och jobbar med mentorskap. Under workshopen kommer Johanna att guida dig genom en Yoga Nidra-klass med fokus på självmedkänsla. 

Läs mer om Johanna 

Villkor

Återbetalning av köpt workshop görs inte men plats kan överlåtas. Maila oss i så fall vem som övertar platsen.