Workshop:
Yoga nidra & självmedkänsla

YOGA NIDRA & SJÄLVMEDKÄNSLA

En workshop om trygghet & avslappning

Online 20 mars 2024
Christina Andersson & Johanna Alvin

Välkommen till en workshop som ger en beskrivning av begreppet självmedkänsla och hur man kan utveckla ett förhållningssätt av compassion – dess betydelse för mental och fysisk hälsa. Medkänsla har visat sig ha effekt på kroppens trygghetssystem vilket genererar lugn och avslappning. Att ha självmedkänsla är en nyckel till inre trygghet och stöd till hur man kan vara sin egen vän när man behöver det som mest och kämpar med svåra känslor och tankar.

Workshopen tar upp:

Christina håller en engagerad och livsviktig föreläsning om självmedkänsla, följt av en ljuvlig Yoga Nidra på samma tema, ledd av Johanna Alvin.

Vem kan delta?

Workshopen riktar sig till alla som upplever känslan av att inte räcka till, ibland har svårt att komma till ro och tycker det är klurigt att prioritera vila och återhämtning för sig själv. 

Lärare

Christina Andersson & Johanna Alvin

Datum

Onsdag 20 mars 2024
18.30 – 20.00
Online (Zoom)

 

Har du inte möjlighet att delta just det datumet? Anmäl dig ändå och titta på den i egen takt!
Workshopen kommer att spelas in (bara Johanna och Christina kommer att synas i bild) och du har tillgång till inspelningen i en hel vecka. 

Pris

  • 590 kr – ordinarie pris
  • 390 kr – du som gått yoga nidra-utbildning med Jennie eller Johanna.
    Rabattkoden anges i sista steget innan betalning: 
  • Välj “view cart” 
  • Skriv NIDRAVIP i rutan bredvid “apply coupon” och klicka sen på apply coupon-knappen. (VIP-bokningar stäms av mot vårt kundregister)

Christina Andersson

Christina Andersson är legitimerad psykolog utbildad vid Uppsala Universitet, och medicine doktor vid Institutionen för klinisk neurovetenskap på Karolinska Institutet. Christina Andersson var med och grundade Centrum för social hållbarhet vid Karolinska Institutet och har skapat appen Compassion Lifestyle med omkring 100 000 användare. 

Christina föreläser och utbildar inom hälsa och välmående. Hon är expert på stress, återhämtning och lycka och har skrivit boken Compassioneffekten (2016) samt varit medförfattare till den första svenska kursboken om Compassionfokuserad terapi (2013). Hon har också skrivit boken Yogahjärnan (2022) som lyfter fram yogapraktikens (andning, närvaro, fysisk träning) viktiga, välgörande inverkan på inte bara vår kropp, utan även vår mentala hälsa.

Läs mer om Christina  

Johanna Alvin

Johannas fascination för kroppens uttryck utan ord började i dansen redan som barn, och att upplevelser och tillstånd kan skapas inuti har följt med henne sedan dess. I rörelse finns också stillhet och det Johanna brinner för att förmedla är verktyg att leva mer med förmågan till sin egen gas och broms och allt däremellan. Tillit och förankring att känna in och agera i sitt eget tempo. Det är i vilan, tystnaden och återhämtningen det händer. Det är där vi samlar energi och fart. Att våga leva lite långsammare för att vara närvarande i olika slags tempo i vardag och liv.

Johanna är gymnasielärare i grunden och undervisar yogautbildningar, klasser och kurser både online och på Västkusten. Hon grundade ett av Sveriges största yogalärarcommunity online och jobbar med mentorskap. Under workshopen kommer Johanna att guida dig genom en Yoga Nidra-klass med fokus på självmedkänsla. 

Läs mer om Johanna 

Villkor

Återbetalning av köpt workshop görs inte men plats kan överlåtas. Maila oss i så fall vem som övertar platsen.