“I’m so grateful that I had the opportunity to join YogaLeela’s Yoga Nidra Teacher Training!

Jennie is a very warm-hearted and generous person, who cares about her students both before, during and after the course. She shares her deep knowledge of Yoga Nidra in a humble and easy to understand way, combined with science and a great sense of humour.

Jennie is a rare and beautiful gem in the yoga teacher world, and a true inspiration when it comes to finding your own authentic voice and teaching style.”

– Catarina, Sweden

Yoga Nidra-utbildning

Stockholm, 28 - 30 november 2020

Boka tidigt-rabatt t.o.m. 31 oktober 2020!

Du kommer att få:

Datum

Lördag 28 nov – måndag 30 nov 2020

Meddela oss om du inte kan vara med någon av dagarna, så ordnar vi så att du kan ta igen den missade dagen med en annan grupp.

Plats

YogaShakti, Södermalm (Slussen), Stockholm, klicka här för adress >>> 

Vem kan delta?

Alla är varmt välkomna. Du kan välja att gå utbildningen antingen som: 
1) Yogalärare
eller
2) Helt för din egen skull.

1) Yogalärare:
Vi rekommenderar att du har gått en 200-timmarsutbildning (valfri inriktning) – men det är inte obligatoriskt. Meddela oss om du inte har gått det så går vi tillsammans igenom vad du har för andra erfarenheter och hur vi kan stötta dig på bästa sätt. 

Syftet är att ge dig fler verktyg, för att kunna erbjuda fler klasser, nå ut till fler deltagare och för att skapa variation i klasserna som du redan har: lägg tex in en Yoga Nidra istället för en Savasana efter en klass i yinyoga, eller dynamisk yoga. Det fiffiga med Yoga Nidra är att deltagarna inte behöver byta om, så det fungerar även utmärkt att erbjuda gentemot företag: 30 minuters lunch-nidra är ett bra koncept och vi hjälper dig gärna med att skapa ett upplägg. 

Utbildningen har ett grundupplägg på 30 timmar, och utöver detta har vi 10 timmar av valfritt innehåll (allt enligt Yoga Alliances kriterier) som kan lägga till efter utbildningen om du vill utforska Yoga Nidra ytterligare. De extra timmarna görs i form av en extra hemläxa, med stöd från oss. 

2) För din egen skull
Du kan också gå utbildningen om du inte är yogalärare och helt enkelt bara vill lära dig mer om Yoga Nidra: hur det fungerar och hur du kan använda det i vardagen. Då hoppar du över hemläxan och undervisningsövningarna, och du får inget diplom.
Om du senare skulle ångra dig och VILL få ett diplom så kan du enkelt komplettera dessa moment tillsammans med en annan grupp. Att gå om utbildningen är gratis; vi tar bara ut 500 kr i administrationsavgift!

Lärare

 • Huvudlärare är Jennie Wadsten, svensk men bosatt i Indien. Hon har snart 20 års erfarenhet av att utbilda inom yoga och kommer att guida dig genom utbildningen med värme, omtänksamhet och humor. Jennie finns även tillgänglig innan och efter utbildningen, så om frågor dyker upp tex när du har klasser framöver så hjälper hon dig gärna per mejl. 
  Läs mer om Jennie här. 

Kursinnehåll

Tid

 • 9.00 – 17.30, inklusive 1,5 timmes lunchrast
  (sista dagen (30 nov) slutar vi senast 17.00) 

Pris

6900 SEK (inkl 25 % moms)
Boka tidigt-pris (till 31 okt): 5400 SEK  (inkl 25 % moms)

Möjlighet till delbetalning finns:
1) Deposition 3000 kr för att säkra din plats.
2) Resterande belopp betalas senast 30 april 2021.
Meddela oss om du behöver mer tid så löser vi det. 

Kursmaterial

Kursmanual 
Du kommer att få en Yoga Nidra-manual (94 sidor tjock!) helt på svenska vid kursstart.  
Obs: Kursmanualen är upphovsrättsskyddad och får inte kopieras eller delas. 

Hemläxa
Du kommer att få i uppgift att utöva Yoga Nidra 4 – 5 gånger innan kursstart och skriva ner dina reflektioner. Syftet är att komma igång med att utöva Nidra hemma – inte att prestera något. Vi får ofta feedbacken “världens bästa läxa!” 🙂 

Exam
Nej: det blir inga test, varken skriftliga eller muntliga. Utbildningen är pedagogiskt upplagd med en kombination av teori och övningar och syftet är att du både ska få kunskap och inspiration. 

Anmälan och mer information

 1. Fyll i anmälningsformuläret.
 2. Vi återkommer med en faktura för depositionen, 3000 kr kr.
 3. Resterande belopp betalas innan kurstart om du vill få ditt diplom direkt efter kursen.  Meddela oss om du önskar förfallodatum 30 april 2021 istället så ordnar vi det. (Kursdiplomet skickas ut när full betalning har kommit oss tillhanda.) 
 4. Efter kursens slutförande får du ett diplom i pdf-format, 30 timmar (RYS 300, Yoga Shala & Yoga Treat) 
 5. Därefter kan du om du vill även göra den extra hemläxan på 10 timmar varvid du får ett uppdaterat diplom på 40 timmar. 

Depositionen är inte återbetalningsbar, men vi vet att det ibland sker oförutsedda händelser och i tider som dessa har vi även ändrat våra villkor för den här kursen eftersom den sker på en studio och vi vill inte att du ska känna dig stressad. 
För just den här kursen gäller:
Om du blir sjuk eller har sjukdomssymptom nära inpå kursstart kan du flytta ditt deltagande till ett annat kursdatum helt utan kostnad.  Läkarintyg krävs ej. Det gäller även om du ångrar dig och hellre vill gå en kurs online tex, om det känns bättre. 

Hör av dig om du har några funderingar: info@yogaleela.se 

Med värme, 

Jennie & YogaShakti