”Utbildningen var mycket välplanerad – varvades med teori, egen praktik, diskussioner och underbar Yoga Nidra som Jennie gav oss. Känslan var välkomnande utan krav och prestation. Jag fick en påfyllning av kunskap, härlig skön energi och samtidigt återhämtning under dessa dagar. Det var bara synd att tiden gick så fort!”

– Laila 

YOGA SHAKTI STOCKHOLM
14-16 OKTOBER 2022

Hög kvalitet - erfarna och välutbildade lärare - icke-dogmatisk approach

Jag och mina kollegor har i genomsnitt 20 – 25 års erfarenhet att jobba heltid med yoga, och över 1200 deltagare från hela världen har gått vår lärarutbildning i Yoga Nidra. Genom åren har vi samlat på oss mängder med kunskap och erfarenheter som vi har sammanställt i en tjock kursmanual och vi ser fram emot att få dela den med dig.

Varmt välkommen! 
Jennie Wadsten 

Boka tidigt-rabatt 1000 kr dras av vid bokning senast 14 september 2022

Vi erbjuder 3 stipendier: 50 % rabatt! Läs mer nedan.

Extra flexibla ombokningsvillkor. Läs mer nedan.

Du kommer att få:

Datum

Fre 14 okt – sön 16 okt 2022
Tid: 09.00 – 17.30
(Sista dagen slutar vi 17.00)
Teori blandas med praktik och raster, så att du får möjlighet att smälta intrycken från föreläsningarna och vila.

Om du reser till/från Stockholm så går det utmärkt om du kommer lite senare/avviker lite tidigare, om det passar bättre med dina tåg/buss-tider. 

Om du endast kan medverka två av dagarna så går det också bra. Då kan du ta igen den missade dagen med en annan grupp till ett reducerat pris.

Om du endast kan medverka två av dagarna så går det också bra. Då kan du ta igen den missade dagen med en annan grupp: antingen online eller IRL för ett reducerat pris. Kontakta oss så kikar vi på alternativ. 

Plats

YogaShakti, Högbergsgatan 30, Södermalm (Slussen), Stockholm, klicka här för adress >>> 

Vem kan delta?

Alla är varmt välkomna. Du kan välja att gå utbildningen antingen som yogalärare eller helt för din egen skull.

1) Yogalärare:
Vi rekommenderar att du har gått en 200-timmarsutbildning (valfri inriktning) – men det är inte obligatoriskt. Meddela oss om du inte har gått det så går vi tillsammans igenom vad du har för andra erfarenheter och hur vi kan stötta dig på bästa sätt. 

Syftet är att ge dig fler verktyg, för att kunna erbjuda fler klasser, nå ut till fler deltagare och för att skapa variation i klasserna som du redan har: lägg tex in en Yoga Nidra istället för en Savasana efter en klass i yinyoga, eller dynamisk yoga. Det fiffiga med Yoga Nidra är att deltagarna inte behöver byta om, så det fungerar även utmärkt att erbjuda gentemot företag: 30 minuters lunch-nidra är ett bra koncept och vi hjälper dig gärna med att skapa ett upplägg. 

Utbildningen har ett grundupplägg på 30 timmar, och utöver detta har vi 10 timmar av valfritt innehåll (allt enligt Yoga Alliances kriterier) som kan lägga till efter utbildningen om du vill utforska Yoga Nidra ytterligare. De extra timmarna görs i form av en extra hemläxa, med stöd från oss. 

2) För din egen skull
Du kan också gå utbildningen om du inte är yogalärare och helt enkelt bara vill lära dig mer om Yoga Nidra: hur det fungerar och hur du kan använda det i vardagen. Då hoppar du över hemläxan och undervisningsövningarna, och du får inget diplom.
Om du senare skulle ångra dig och VILL få ett diplom så kan du enkelt komplettera dessa moment tillsammans med en annan grupp. Att gå om utbildningen är gratis; vi tar bara ut 500 kr i administrationsavgift!

Lärare

  • Jennie Wadsten, svensk men bosatt i Indien. Hon har snart 20 års erfarenhet av att utbilda inom yoga och kommer att guida dig genom utbildningen med värme, omtänksamhet och humor. Jennie finns även tillgänglig innan och efter utbildningen, så om frågor dyker upp tex när du har klasser framöver så hjälper hon dig gärna per mejl. 
    Läs mer om Jennie här. 

Kursinnehåll

Pris

6900 SEK (inkl 25 % moms)
Boka tidigt-rabatt: 1000 kr dras av vid bokning senast 14 september 2022
= Totalt pris 5900 SEK (inkl 25 % moms)

Möjlighet till delbetalning finns, utan extra kostnad.
Vill du jättegärna gå utbildningen men har inte råd? Det är viktigt för oss att pengar inte ska sätta käppar i hjulet för det man drömmer om att göra – så vi erbjuder tre platser med 50 % rabatt och kostnadsfri delbetalning. Kontakta Jennie för mer info. <3  

Kursmaterial

Kursmanual 
Du kommer att få en Yoga Nidra-manual (94 sidor tjock!) helt på svenska vid kursstart.  
Obs: Kursmanualen är upphovsrättsskyddad och får inte kopieras eller delas. 

Hemläxa
Du kommer att få i uppgift att utöva Yoga Nidra 4 – 5 gånger innan kursstart och skriva ner dina reflektioner. Syftet är att komma igång med att utöva Nidra hemma – inte att prestera något. Vi får ofta feedbacken “världens bästa läxa!” 🙂 

Det blir inga prov; varken skriftliga eller muntliga. Utbildningen är pedagogiskt upplagd med en kombination av teori och övningar och syftet är att du både ska få kunskap och inspiration. 

Anmälan och mer information

  1. Fyll i anmälningsformuläret.
  2. Vi återkommer med en faktura för depositionen, 3000 kr kr.
  3. Resterande belopp betalas innan kurstart om du vill få ditt diplom direkt efter kursen.  Meddela oss om du önskar förfallodatum 31 december 2022 istället (eller senare datum) så ordnar vi det. Kursdiplomet skickas ut när full betalning har kommit oss tillhanda.
  4. Efter kursens slutförande får du ett diplom i pdf-format, 30 timmar, Yoga Alliance (RYS 300, Yoga Shala & Yoga Treat) Kursen är även registrerad hos Yoga Alliance Professionals (UK)
  5. Därefter kan du om du vill även göra den extra hemläxan på 10 timmar varvid du får ett till diplom. 

Depositionen är inte återbetalningsbar, men vi vet att det ibland sker oförutsedda händelser och i tider som dessa har vi även ändrat våra villkor för den här kursen eftersom den sker på en studio och vi vill inte att du ska känna dig stressad. 

Covid 19-anpassning

För just den här kursen gäller:
– Begränsat antal deltagare 
– Om du blir sjuk eller har sjukdomssymptom nära inpå kursstart är det viktigt att du stannar hemma, och då kan du flytta ditt deltagande till ett annat kursdatum nästan helt utan kostnad: vi tar bara ut en administrationsavgift på 300 kr inkl moms. 
Obs! Det gäller endast vid Covid-19, ej andra skäl.  
Ombokning av andra anledningar är möjlig om du meddelar oss senast en månad innan kursstart. Vid sen avbokning görs ingen återbetalning. Obs! Eftersom deltagarantalet är begränsat så kan vi tyvärr inte göra undantag. 
Vid ombokning senast en månad innan kursstart får du hela kursbeloppet tillgodo och det kan användas vid ett senare datum. 
Du har fem år på dig att gå en annan kurs – och om du hellre vill byta till en helt annan kurs (tex yin) så går det också bra. 

Hör av dig om du har några funderingar: info@yogaleela.se 

Med värme, 

Jennie Wadsten