“Jätetack för en helt fantastisk utbildning! Du är superproffsig, och jag är så tacksam och glad att jag gick just hos er! Ditt sätt att vara och undervisa gillar jag massor och jag är så imponerad av hur proffsig och kunnig du är, samtidigt som du gör det på ett ödmjukt sätt!” 
Carina

Yoga Nidra-utbildning

Stockholm, fre 21 - sön 23 maj 2021

Boka tidigt-rabatt 1500 SEK t.o.m. 21 april 2021!

Vill du hellre gå kursen i höst? 
Skriv upp dig på intresselistan (ej bindande) – så får du information före alla andra när höstens datum är spikade. 
Öppna anmälningsformuläret och scrolla ner till rutan “Intresseanmälan”

Du kommer att få:

Datum

Fredag 21 – söndag 23 maj 2021
9.00 – 17.30, inklusive raster. 
Vi blandar teori och praktik: du kommer att få njuta av flera Yoga Nidras om dagen för att smälta intrycken från teoriblocken.
(Endast 90 % närvaro krävs så om du tex har en yogaklass och behöver gå tidigare någon av dagarna – så är det helt ok. Bara meddela oss innan. 

Plats

YogaShakti, Södermalm (Slussen), Stockholm, klicka här för adress >>> 

Vem kan delta?

Alla är varmt välkomna. Du kan välja att gå utbildningen antingen som yogalärare eller helt för din egen skull.

1) Yogalärare:
Vi rekommenderar att du har gått en 200-timmarsutbildning (valfri inriktning) – men det är inte obligatoriskt. Meddela oss om du inte har gått det så går vi tillsammans igenom vad du har för andra erfarenheter och hur vi kan stötta dig på bästa sätt. 

Syftet är att ge dig fler verktyg, för att kunna erbjuda fler klasser, nå ut till fler deltagare och för att skapa variation i klasserna som du redan har: lägg tex in en Yoga Nidra istället för en Savasana efter en klass i yinyoga, eller dynamisk yoga. Det fiffiga med Yoga Nidra är att deltagarna inte behöver byta om, så det fungerar även utmärkt att erbjuda gentemot företag: 30 minuters lunch-nidra är ett bra koncept och vi hjälper dig gärna med att skapa ett upplägg. 

Utbildningen har ett grundupplägg på 30 timmar, och utöver detta har vi 10 timmar av valfritt innehåll (allt enligt Yoga Alliances kriterier) som kan lägga till efter utbildningen om du vill utforska Yoga Nidra ytterligare. De extra timmarna görs i form av en extra hemläxa, med stöd från oss. 

2) För din egen skull
Du kan också gå utbildningen om du inte är yogalärare och helt enkelt bara vill lära dig mer om Yoga Nidra: hur det fungerar och hur du kan använda det i vardagen. Då hoppar du över hemläxan och undervisningsövningarna, och du får inget diplom.
Om du senare skulle ångra dig och VILL få ett diplom så kan du enkelt komplettera dessa moment tillsammans med en annan grupp. Att gå om utbildningen är gratis; vi tar bara ut 500 kr + moms i administrationsavgift!

Lärare

  • Huvudlärare är Jennie Wadsten, svensk men bosatt i Indien. Hon har snart 20 års erfarenhet av att utbilda inom yoga och kommer att guida dig genom utbildningen med värme, omtänksamhet och humor. Jennie finns även tillgänglig innan och efter utbildningen, så om frågor dyker upp tex när du har klasser framöver så hjälper hon dig gärna per mejl. 
    Läs mer om Jennie här. 

Kursinnehåll

Pris

6900 SEK (inkl 25 % moms)
Möjlighet till delbetalning fram till 31 dec 2021 finns.

Kursmaterial

Kursmanual 
Du kommer att få en Yoga Nidra-manual (94 sidor tjock!) helt på svenska vid kursstart.  
Obs: Kursmanualen är upphovsrättsskyddad och får inte kopieras eller delas. 

Hemläxa
Du kommer att få i uppgift att utöva Yoga Nidra 4 – 5 gånger innan kursstart och skriva ner dina reflektioner. Syftet är att komma igång med att utöva Nidra hemma – inte att prestera något. Vi får ofta feedbacken “världens bästa läxa!” 🙂 

Exam
Nej: det blir inga test, varken skriftliga eller muntliga. Utbildningen är pedagogiskt upplagd med en kombination av teori och övningar och syftet är att du både ska få kunskap och inspiration. 

Anmälan och mer information

  1. Fyll i anmälningsformuläret.
  2. Vi återkommer med en faktura för depositionen, 3000 kr kr.
  3. Resterande belopp betalas innan kurstart om du vill få ditt diplom direkt efter kursen.  Meddela oss om du önskar förfallodatum 31 augusti 2021 istället så ordnar vi det. (Kursdiplomet skickas ut när full betalning har kommit oss tillhanda.) 
  4. Efter kursens slutförande får du ett diplom i pdf-format, 30 timmar, Yoga Alliance (RYS 300, Yoga Shala & Yoga Treat) Kursen är även registrerad hos Yoga Alliance Professionals (UK)
  5. Därefter kan du om du vill även göra den extra hemläxan på 10 timmar varvid du får ett till diplom på ytterligare 10 timmar. 

Depositionen är inte återbetalningsbar, men vi vet att det ibland sker oförutsedda händelser och i tider som dessa har vi även ändrat våra villkor för den här kursen eftersom den sker på en studio och vi vill inte att du ska känna dig stressad. 

Covid 19-anpssning

För just den här kursen gäller:

– Max 12 deltagare (minst 10 kvm per person) 
– Om du blir sjuk eller har sjukdomssymptom nära inpå kursstart kan du flytta ditt deltagande till ett annat kursdatum nästan helt utan kostnad: vi tar bara ut en administrationsavgift på 300 kr inkl moms!   
Detta gäller enbart Covid-19.
Ombokning av andra skäl är möjligt om du meddelar oss senast en månad innan kursstart. Vid sen avbokning görs ingen återbetalning. Obs! Eftersom deltagarantalet är så begränsat så kan vi tyvärr inte göra undantag. 
Vid avbokning senast en månad innan kursstart så kan hela kursbeloppet flyttas till ett senare datum. 
Du har fem år på dig att gå en annan kurs – och om du hellre vill byta till en helt annan kurs (tex yin) så går det också bra. Vi samarbetar även med Josefin Wikström och Melanie Cooper och din betalning kan även flyttas till kurser anordnade av dem om så önskas. 
– Vid ombokning till online-kurs återbetalas mellanskillnaden (eftersom online-kurser har ett lägre pris). 

Hör av dig om du har några funderingar: info@yogaleela.se 

Med värme, 

Jennie