Yoga Nidra-utbildningar på svenska

YOGA NIDRA-UTBILDNINGAR

Med Jennie Wadsten, Johanna Alvin och Josefin Wikström

Vill du lära dig mer om Yoga Nidra? Vi erbjuder  både fördjupningskurser och lärarutbildningar i Yoga Nidra, online och på yogastudios. 
Botanisera runt bland länkarna här nedanför och kontakta oss om du klurar över något så hjälper vi gärna till.

Vi i lärarteamet har i genomsnitt 20 – 25 års erfarenhet av att jobba heltid med yoga, och hittills har över 1600 deltagare från hela världen har gått våra Yoga Nidra-kurser. Genom åren har vi samlat på oss mängder med kunskap och erfarenheter som vi har sammanställt i de kurserna och vi ser fram emot att få dela det med dig.  ♡
Alla våra utbildningar är godkända av Yoga Alliance och ger dig ett diplom (Yoga Nidra Teacher) som du kan använda både i Sverige och internationellt. 

Kursinnehåll lärarutbildning i Yoga Nidra

Icke-dogmatiskt approach.
Vi går igenom de vanligaste metoderna, och vad som kännetecknar de olika skolorna. Du får en prova på olika sorters Nidra för att utforska vad som passar bäst för just dig. 

“Jag har gått kursen i yoga nidra och rekommenderar den både för nybörjare och dig med erfarenhet inom yoga. Pedagogiska utbildare, hög kvalitet på innehåll och uppdaterade inom relevant forskning!”
– Martina

 “Jag kände mig trygg från första mejlkontakt, utbildningen känns väldigt aktuell, kunskapen viktig och jag blev peppad att börja ge Yoga Nidra. Kunskapen om Yoga Nidra känns viktig speciellt i dagens samhälle.”
– Mikaela

Fler tips!

Lärarutbildning i Yoga Nidra

Yoga Nidra-utbildning nivå 2:

Workshop: Författa Yoga Nidra-manus:

Workshop: Yoga Nidra & mental ohälsa