Välkommen att inleda året med reflektion och eftertanke till vad som är viktigt för dig och hur du kan skapa utrymme till det.

Vi inleder workshopen med en översikt av vad en sankalpa är för något och hur du kan sätta en intention för dig själv och på så sätt få en kompass och riktning för vad som är betydelsefullt för dig. Du får, under guidning, skriva och reflektera för dig själv en liten stund, för att sedan förankra det i yinpositionerna och i yoga nidra. Med en intention, eller riktning, kan det bli enklare i vardagen att stanna upp och pausa för att fundera på ”om jag gör såhär – leder det mig närmare eller längre bort ifrån det som är betydelsefullt för mig”. Efter yin & nidra får du en kort stund att besöka din skrivna text igen om du vill. 
 

Återhämtande praktik såsom yinyoga och yoga nidra kan både ge dig möjligheten att pausa och reflektera och samtidigt ge energi och öka kreativitet. Intentionen kan du sedan använda som följeslagare i vardagen resten av året som en påminnelse för dig själv om vad som är betydelsefullt och låta de ge avtryck i livet. 

Varmt välkommen,
Johanna & Jennie

NÄR
Lördag 8 januari 2022
10.00 – 11.30 
Kan du inte just den tiden? Det är lugnt!
Workshopen spelas in och du har tillgång till den i 24 timmar. 

VAR
Online på Yogobe LIVE

PRIS
200 kr 
Yogobe-medlemmar betalar bara 140 kr! 

LÄRARE
Jennie Wadsten & Johanna Alvin

Vill du träffa oss redan innan 8 januari? 
Kika i Yogobes LIVE-kalender
eller botanisera runt bland klasserna
i audio- och videobiblioteket. 
www.yogobe.com