FULLBOKAD
Meddela oss om du vill att ha en plats på väntelistan och även få info så fort vi har lagt upp ett nytt kursdatum (Endast intresseanmälan från din sida: du förbinder dig inte till något. Bokning är inte bindande förrän du har betalat.

YOGA NIDRA & STARK GENOM KLIMAKTERIET 
– en workshop om rörelse och vila. 

Välkommen på en workshop som tar upp några av de viktigast sakerna du bör känna till om klimakteriet – t.ex att det startar i 40-års åldern, att det påverkar oss både fysiskt och psykiskt, att absoluta majoriteten av kvinnor får symptom och kanske viktigast av allt: att livet inte är över!

Varför är rörelse och vila så viktigt under den här perioden av en kvinnas liv? 

Vad kan vi göra själva för att må så bra som möjligt och varför är vi så obenägna att söka hjälp?

 Just denna workshop är fokuserad kring både fysisk och mental vila och återhämtning.

Monika håller en engagerad och livsviktig föreläsning om klimakteriet, följt av en ljuvlig Yoga Nidra ledd av Jennie Wadsten.

Workshopen kommer att spelas in (bara Jennie och Monika kommer att synas i bild) och du har tillgång till inspelningen i en vecka. 

VEM KAN DELTA?

Workshopen riktar sig både till dig som är kvinna mellan 40-60 år men även till dig som jobbar med kvinnor mellan 40-60 år.

KURSEN GER DIG:

⭐ Kunskap och övningar som du kan tillämpa i vardagen

⭐ En sammanfattande PDF efter workshopen

⭐ En exklusiv Yoga Nidra-klass (audio) enbart för workshopdeltagare, som du har tillgång till även efter workshopen och kan lyssna på när och var du vill! 

⭐ Continuing Education, 2 timmar YACEP www.yogaalliance.org

LÄRARE

MONIKA BJÖRN

Monika är en välkänd tränings- och yogaprofil som har jobbat med träning och hälsa i över 25 år. Hon har en fil.kand i idrottsvetenskap/psykologi samt ett stort antal utbildningar inom träning & yoga bakom sig. Monika har författat tre böcker och hennes senaste bok, ”Stark 50+” (Norstedts) släpps 10 augusti. 

De senaste åren har Monika gjort sig känd som en engagerad klimakterieaktivist och driver bl.a instagramkontot ”Stark genom klimakteriet”, samt en FB-grupp med samma namn. Sedan januari 2019 har hon utbildat över 400 Stark genom klimakteriet-coacher för att sprida kunskap och medvetenhet kring klimakteriet till så många kvinnor som möjligt. 

 
 
 

JENNIE WADSTEN

Jennie har över 20 års erfarenhet av att jobba heltid med yoga och genom åren har tusentals personer gått hennes omtyckta yogalärarutbildninger över hela världen. På senare år har klimakteriet fått ett allt större utrymme i hennes kurser, och i synnerhet hur rörelse och vila påverkar hormoner och signalsubstanser.  
Under workshoppen kommer Jennie att guida dig genom en Yoga Nidra-klass med fokus på återhämtning och balans.

Läs mer om Jennie här

DATUM

Torsdag 11 november 
18.30 – 20.30

PLATS

Online – var du vill! Vi har deltagare från hela världen och de har suttit i trädgårdar, på stränder, i sommarstugor, i vardagsrummet…
Det enda som krävs är en internetuppkoppling och en dator, platta eller telefon!  

PRIS

Boka-tidigt-pris: 490 kr inkl moms 25 %. 
(Ordinarie pris 690 kr)
Rabatten gäller t.o.m. 31 oktober 2021

ANMÄLAN OCH MER INFORMATION

FULLBOKAD

1. Anmäl dig här 

2. Du kommer att få en bekräftelse och kvitto per mejl

3. En zoom-länk skickas ut per mejl en timme innan workshoppen startar. 

Kursavgiften är inte återbetalningsbar, men vi vet att det ibland sker oförutsedda händelser och om du avbokar senast en månad innan kursstart kan du flytta depositionen till en annan kurs, utbildning eller workshop – så du förlorar inte dina pengar! Mer info: Terms and conditions >>>

Hör av dig om du har några funderingar, så hjälper vi dig gärna: info@yogaleela.se 

Med värme, 

Monika & Jennie