Lärarutbildning i Yoga Nidra

YOGA NIDRA

Online 8 - 10 september 2023
Johanna Alvin & Jennie Wadsten

Jag kan varmt rekommendera YogaLeelas Yoga Nidra-utbildning. Trots att vi genomförde utbildningen online så lyckades Jennie, Johanna och Josefin skapa ett varmt, öppet, inkluderande och energifyllt space där de bjöd på massor av teoretisk kunskap, praktik och inspiration samt frikostigt delade med sig av sina egna erfarenheter. Jag ser fram emot att få använda alla nya kunskaper i både mitt eget utövande och när jag undervisar. Stort tack för fantastiska tre dagar tillsammans!”
– Emma A

 

“Wow! Vilken fantastiskt givande utbildning! Mycket engagemang och generöst material från kursledarna. Jag är så glad att jag valde att investera i denna onlineutbildning. Rekommenderas varmt.
– Jenny S

Vill du bli Yoga Nidra-lärare?
…eller helt enkelt bara lära dig mer om Yoga Nidra och hur du kan använda det i vardagen? 

Varmt välkommen till en inspirerande Yoga Nidra-kurs online, på svenska! Kursen ges via Zoom och det finns gott om tid för att ställa frågor, och du kommer att få stöd och pepp från lärarna både före, under och efter utbildningen.
Huvudlärare är Jennie Wadsten. 
I priset ingår även ljuvliga nidra-sessioner med Johanna Alvin.

Vi i lärarteamet har i genomsnitt 20 – 25 års erfarenhet av att jobba heltid med yoga, och över 1600 deltagare från hela världen har gått vår Yoga Nidra-kurs. Genom åren har vi samlat på oss mängder med kunskap och erfarenheter som vi har sammanställt i den här kursen och i en tjock kursmanual och vi ser fram emot att få dela den med dig.  ♡

Boka tidigt-rabatt: 1000 kr dras av vid bokning senast 8 augusti 2023!

Kursen ger dig:

Plats

Online – var du vill!
Vi har under åren haft deltagare från hela världen och de har suttit i trädgårdar, parker, sommarstugor, i en mysig soffa i vardagsrummet, i tvättstugan bland strykjärn och tvätthögar, på bryggor… Du är varmt välkommen oavsett var du befinner dig: det enda som krävs är en internetuppkoppling!

 

Vem kan delta?

Alla är varmt välkomna. Du kan välja att gå utbildningen antingen som yogalärare eller helt för din egen skull.


1) Yogalärare:

Vi rekommenderar att du har gått en 200-timmarsutbildning (valfri inriktning) – men det är inte obligatoriskt. (Om du inte har gått en 200-timmarsutbildning: meddela oss vid anmälan så går vi tillsammans igenom vad du har för andra erfarenheter och hur vi kan stötta dig under Yoga Nidra-utbildningen på bästa sätt.) 

Syftet med utbildningen är att ge dig fler verktyg: för att kunna erbjuda fler klasser, nå ut till fler deltagare och för att skapa variation i klasserna som du redan har: lägg tex in en Yoga Nidra istället för en Shavasana efter en klass i yinyoga, eller dynamisk yoga. Det fiffiga med Yoga Nidra är att deltagarna inte behöver byta om, så det fungerar även utmärkt att erbjuda på tex företag! 30 minuters lunch-nidra-klasser är ett populärt koncept och vi hjälper dig gärna med att skapa ett upplägg. 

Utbildningen har ett grundupplägg på 30 timmar, och utöver detta har vi 10 timmar av valfritt innehåll (allt enligt Yoga Alliances kriterier) som du kan lägga till efter utbildningen om du vill utforska Yoga Nidra ytterligare. De extra timmarna görs i form av självstudier på egen hand och i egen takt, med stöd från oss. 


2) För din egen skull

Du kan också gå utbildningen om du inte är yogalärare och helt enkelt bara vill lära dig mer om Yoga Nidra: hur det fungerar och hur du kan använda det i vardagen. Då hoppar du över hemläxan och undervisningsövningarna, och du får inget diplom.
Om du senare skulle ångra dig och VILL få ett diplom så kan du enkelt komplettera dessa moment tillsammans med en annan grupp. Att gå om utbildningen är nästan gratis; vi tar bara ut 500 kr + moms i administrationsavgift!

 

Lärare

 • Huvudlärare är Jennie Wadsten, svensk men bosatt i Indien. Hon har snart 20 års erfarenhet av att utbilda inom yoga och kommer att guida dig genom utbildningen med värme, omtänksamhet och humor. Jennie finns även tillgänglig innan och efter utbildningen, så om frågor dyker upp tex när du har klasser framöver så hjälper hon dig gärna per mejl. 
  Läs mer om Jennie här. 
 • Johanna Alvin kommer bland annat att guida två ljuvliga Yoga Nidra-sessioner. Johanna har tidigare drivit studio och jobbar med yogautbildningar, kurser, community och mentorskap.
  Läs mer om Johanna här. 

Kursinnehåll

Kursmaterial

Kursmanual 
Två dagar innan kursstart kommer du att få en Yoga Nidra-manual (101 sidor) som en pdf. Om du även föredrar en manual i pappersformat, så går det att köpa till självkostnadspris:
Klicka här för mer info
Obs: Kursmanualen är upphovsrättsskyddad och får inte kopieras eller delas. 


Hemläxa

Du kommer att få i uppgift att utöva Yoga Nidra 4 – 5 gånger innan kursstart och skriva ner dina reflektioner. Syftet är att komma igång med (eller komma tillbaka till) att utöva Yoga Nidra för sin egen skull – så läxan innebär ingen prestation på något sätt. Vi får ofta feedbacken “världens bästa läxa!” 🙂 
Det blir inga test; varken skriftliga eller muntliga. Utbildningen är pedagogiskt upplagd med en kombination av teori och övningar och syftet är att du både ska få kunskap och inspiration. 

Anmälan

 1. Fyll i anmälningsformuläret.
 2. Vi återkommer med en faktura.
  Delbetalning kan ordnas utan extra kostnad. Meddela oss vid bokning så lägger vi upp en betalningsplan som fungerar bra för dig. (Kursdiplomet skickas ut när full betalning har kommit oss tillhanda.)
 3. Efter kursens slutförande får du ett diplom i pdf-format, 30 timmar, Yoga Alliance (RYS 300, Yoga Shala & Yoga Treat) Kursen är även registrerad hos Yoga Alliance Professionals (UK)
 4. Därefter kan du om du vill även göra en extra hemläxa på 10 timmar varvid du får ett till diplom. Notera att den extra hemläxan är helt frivillig. 

Datum

Fredag 8 sept – söndag 10 sept 2023
9.00 – 17.30 (svensk tid)
…inklusive många raster och Yoga Nidra-klasser, så vi kommer inte att sitta vid en skärm hela dagarna. 🙂  
Om du har klasser eller av andra anledningar behöver smita ifrån en stund ibland så är det inget problem. Bara meddela oss innan. 

Pris

Boka-tidigt-pris: 4900 kr 
inkl moms 25 %. 
(Ordinarie pris 5900 kr)
Rabatten gäller t.o.m. 8 augusti 2023. 

Möjlighet till delbetalning finns.

Vill du väldigt gärna gå kursen men har inte råd just nu? Det är viktigt för oss att våra kurser ska vara tillgängliga för alla, oavsett ekonomisk situation – så vi erbjuder tre stipendier: 50 % rabatt på ordinarie pris. (Totalt pris för hela kursen: 2950 kr) Kontakta oss för mer info. 

Villkor

Vi vet att oförutsedda händelser ibland sker i livet och vi försöker alltid att göra vårt bästa för att hållbart möta varje individ. 

Vid avbokning senast 8 augusti 2023:  
– Halva kursbeloppet återbetalas till dig.
– Halva kursbeloppet får du tillgodo och det kan användas vid ett senare datum. Du har fem år på dig att gå en annan kurs – och om du hellre vill byta till en helt annan kurs (tex yin) eller överlåta din plats till en vän så går det också bra. 

Vid avbokning 9 augusti 2023 eller senare går det tyvärr inte att flytta ditt deltagande till ett annat datum och ingen återbetalning görs. 

Eftersom deltagarantalet är begränsat kan vi tyvärr inte göra några undantag förutom följande: 

– Avbokning pga sjukdom: endast vid uppvisande av läkarintyg. 

Notera att dessa villkor gäller specifikt för just yoga nidra-kursen online 28 – 30 april 2023.

YogaLeelas fullständiga villkor hittar du här

Notera även att om du köper kursen i egenskap av privatperson kan avbokning göras inom två veckor från bokning  (enligt Lagen om distansavtal) – varvid fullt belopp återbetalas