YOGA NIDRA OCH PSYKISK OHÄLSA

Välkommen till en kvällsföreläsning online med Josefin Wikström, grundare av Traumaanpassad Yoga Sverige. Josefin har mångårig erfarenhet av att arbeta med yoga som terapeutiskt stöd vid psykiatriska sjukdomstillstånd. Läs mer om Josefin här. 

I den här föreläsningen ger Josefin praktiska tips och råd för att hantera överväldigande känslor och panikångestattack på yogaklasser. Josefin kommer även att prata om yoga & psykisk ohälsa: kunskap som du har nytta av även i andra yogasammanhang. Kvällen avslutas med en anpassad Yoga Nidra.

För vem: 

Kursen riktar in sig mot yogalärare, men även yogautövare är varmt välkomna. 
Notera dock att kursen inte är lämplig om du har  pågående psykisk ohälsa eller psykiatriska sjukdomstillstånd. 

Föreläsningen kommer att spelas in, men det är viktigt för oss att skapa en trygg miljö där deltagarna kan slappna av så enbart Josefin kommer att synas på inspelningen. Efter föreläsningen stannar Josefin kvar en stund i zoom-rummet och stänger av inspelningen, så att det finns möjlighet att ställa frågor i lugn och ro. 

Om du vill delta men inte har möjlighet just det datumet: varmt välkommen att anmäla dig ändå;    dagen efter föreläsningen kommer du att få en länk inspelningen, som du har tillgång till i en hel vecka.

Datum & Pris

Online (Zoom) 
Måndag 7 november 19.00 – 21.00
Pris: 450 kr inkl moms 
Boka tidigt-pris t.o.m. 7 oktober: 250 kr

Praktisk info

  1. Anmäl dig här 
  2. Du får en bekräftelse inom 48 timmar. (Hör av dig om den inte kommer fram: ibland fastnar mejlen i spam-filtret.) 
  3. En zoom-länk skickas ut en vecka innan workshopen. 

Obs! Anmälan är bindande men du kan överlåta din plats till en vän. 

Varmt välkommen!